⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA ZEMUN

EXTEM SERVIS UREĐAJA ZA PRANJE ZEMUN


Svi uređaji bele tehnike se kvare s vremena na vreme, pa tako i uređaji za pranje veša, ali ne očajavajte svi oni se mogu i popraviti, ako pozovete Extem servis veš mašina koji otklanja kvarove na svim modelima. Zakažite kada vam odgovara termin za popravku i majstori iz servis veš mašina Zemun će doći na vašu adresu kako bi dijagnostikovali kvar i izvršili popravku uređaja za pranje u 90% slučajeva na licu mesta, osim za veće kvarove, kada je potrebno uređaj odneti u našu radioncu. Mi pokrivamo celu teritoriju Beograda i radimo 7 dana u nedelji, što nam omogućava da vam uvek izađemo u susret oko odabira termina za popravku veš mašina.

Naše tržište je preplavljeno različitim brendovima uređaja za pranje od kojih su neki pouzdaniji od drugih, neke popravke skuplje ili jeftinije u odnosu na isti kvar kod drugog brenda, a neke popravke veš mašina mogu da budu i neisplative, pa u takvim situacijama naši majstori iz servis veš mašina Zemun će vas uvek posavetovati šta je najbolje rešenje za vas kako ne bi bespotrebno bacali novac na skupocene opravke. Ako je uređaj dotrajao, bolje je kupiti novu mašinu za pranje, nego se često izlagati popravkama. A to nije reč samo o novcu, već i o vašem izgubljenom vremenu, pa hitnosti da se nešto opere, a uređaj je zakazao i mnogo drugih beneficija koje donosi novi uređaj. S druge strane u mnogo više slučajeva je moguća popravka i Extem servis veš mašina će to uraditi na najkvalitetniji način.

Extem Beograd povoljno vrši i servis električnih šporeta!

Servis ves masina Zemun

Pozovite Extem, ako vam je potreban servis veš mašina na Čukarici!

Radni vek uređaja za pranje zavisi od učestalosti njihove upotrebe, godine proizvodnje, kao i načina korišćenja, zato vam servis veš mašina Zemun preporučuje da uvek pročitate uputstvo za upotrebu kada kupite novi uređaj. Ukoliko aparat ne poseduje uputstvo na srpskom jeziku, verovatno se radi o proizvođaču koji ima slabu podršku u našoj zemlji, što pored nesnalaženja sa načinom upotrebe, može i da znači da imaju slabiju podršku za rezervne delove, da uređaj nije predviđen za tržište Srbije, pa bi bilo pametnije da izbegnete kupovinu ovog aparata.

Po iskustvu servisa veš mašina Zemun od prvog momenta kada aparat unesete u stan i postavite na željeno mesto potrebno je sve podesiti po uputstvima kako je proizvođač to predvideo. Jako je bitno da se na pravilan način montiraju creva za dovod i odvod vode koja se postavljaju na tačno definisanim visinama, u suprotnom možete imati problem u radu uređaja za pranje. Nivelisanje veš mašine je takođe bitno uraditi, jer oscilacije u radu pored buke i pomeranja, mogu uticati i na sam rad. Ako ne znate samostalno da obavite montažu, obratite se Extem servisu veš mašina, kako bi stručna lica obavili to na ispravan način.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA ZEMUN

Kvar na uređaju za pranje nikad ne možete predvideti, pa je jako nezgodno kad se dogodi u neželjenom momentu kada vam je prekopotrebno čisto rublje. Ukoliko niste dovoljno stručni nemojte pokušavati samostalno da otklonite kvar, već to prepustite majstorima za popravku veš mašina Zemun, jer nam dugogodišnje iskustvo u ovom poslu omogućava da veoma brzo i efikasno otklonimo problem, pa vi možete nesmetano nastaviti sa pranjem rublja nakon naše intervencije.

Servis veš mašina se susreće kod određenih modela sa istim problemima, za koje možemo da kažemo da su mana određenog modela, ali generalno kvarovi na uređajima za pranje koji se najčešće dešavaju su:

Hitno vam treba servis veš u Mirijevu, Extem dolazi veoma brzo do vas!

Popravka masina za pranje Zemun

Extem radi servis veš mašina na Novom Beogradu po povoljnim cenama!

Ako vam se događa curenje vode oko tunel gume ili ste primetili da je oštećena, došlo je vreme za njenu zamenu. Servis veš mašina Zemun preporučuje da prilikom ubacivanja garderobe u bubanj ugurate sve lepo u unutra, kako ne bi virio neki odevni predmet i prilikom zatvaranja vrata se priklješti, jer će u tom slučaju u toku okretanja bubnja doći do oštećenja tunel gume. Takođe trebamo paziti da rajfešlusom ili nekim drugim oštrim delom ne oštetimo gumu i tako izazovemo curenje. Mnogi u tim situacijama pokušavaju da zalepe, ali je to kratkog daha. Za zamenu tunel gume se obratite servisu veš mašina, jer na prvi pogled izgleda lako, pa mnogi pokušavaju sami da zamene, nekako je i skinu, ali je potreno pravilno da se postavi nova, kao i opruge koje je drže u svoj žleb, a da se ponovo ne ošteti ili ne procuri. S vremena na vreme je potrebo da čisite gumu, jer se u njoj talože bakterije za koje je idealno mesto za razmnožavanje u vlažnim uslovima.

Servis veš mašina Zemun ima neretko i prijave kvarova na programatoru. To je glavnokomandujuć deo uređaja za pranje, jer on komunicira sa ostalim komponentama, nakon što vi preko njega zadate komande kakvo želite pranje. Ako je porgramator u kvaru ni pranje neće biti odrađeno kvalitetno ili uopšte neće doći do pranja u zavisnosti od vrste kvara. Da bi ustanovili da je kvar na programatoru, mora se uraditi dijagnostika stručnih lica Extem servisa veš mašina. Nekad je programator moguće popraviti zamenom komponenti na štampanoj ploči, u suprotnom je potrebna njegova zamena. Poput komponenti mogu se zameniti i nagoreli provodnici, što je opet jeftinija varijanta od kupovine novog programatora.

Ovo su samo neki od primera koje majstori za popravku veš mašina Zemun obavljaju. Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju i u našem servisu bele tehnike uvek možete zakazati popravku u terminu koji vam odgovara.

Ako vam je potreban servis veš mašina u Žarkovu, pozovite Extem Beograd

majstor za ves masine Zemun

Extem Beograd efikasno radi i servis mašina za sušenje veša, kontaktirajte nas!

MAJSTOR ZA VEŠ MAŠINE ZEMUN

Očigledno je da su zadnjih godina proizvođači smanjili kvalitet uređaja bele tehnike, pa samim tim je i potreba za majstorima veš mašina u Zemunu mnogo veća. Ranije se za jedan uređaj bele tehnike izdvajalo nekoliko prosečnih plata. Ako se samo setimo da se u to vreme za TV, video rekorder koji više nije u upotrebi, ili kvalitetan uređaj za pranje izdvajalo do 1.000 nemačkih maraka, samo će nam se reći da su ti uređaji bili kvalitetniji i dugovečniji. Dok danas smart televizori manje poznatih brendova koštaju od 150 evra pa naviše. Sve nam to govori da smo dobili na uštrb kvaliteta pristupačnije uređaje.

Kada je reč o uređajima za pranje, majstori za veš mašine se sve više susreću sa novim brendovima od kojih je veoma mali broj premijum kvaliteta. Zato treba dobro razmisliti i raspitati se pre kupovine aparata. I kod prodavaca se možete raspitati o njihovom kvalitetu, koliko imaju reklamacija na određene aparate koji vas zanimaju, kakva je ponuda za rezervne delove na našem tržištu itd. Extem majstori za veš mašine Zemun vrše popravke svih brendova poput: Beko, Gorenje, Miele, Ariston, Indesit, Candy, LG, Bosh, Samsung, Siemens, Fox, Vox, AEG, Tesla, Whirlpool, Zanussi i drugih. Svi oni imaju svoje prednosti i mane, od odnosa cene i kvaliteta do inovativnih rešenja koje su razvile renomirane kompanije, a što sebi ne mogu da priušte novonastale kompanije ili brendovi koji se sklapaju po narudžbini delova iz Kine.

Ako vam je potreban bilo kakav savet možete kontaktirati Extem servis bele tehnike kako bi vam prijateljskim savetima pomogli u odabiru uređaja za vaše potrebe ili bilo koje vrste kvara na uređajima koje posedujete.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon