⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA ZANUSSI

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE ZANUSSI BEOGRAD


Po mišljenju majstora iz Extem servisa veš mašina Beograd na našem tržištu je potrebno više brendova uređaja bele tehnike koji su malo iznad proseka jeftinih robnih marki. Za sve nas je dobro što se Zanussi umešao kao konkurent na domaćem tržištu. Naročito pogoduje kupcima koji veruju u kvalitet ovog brenda i nadaju se da će posedovanje njihovih uređaja smanjiti i potrebu za servis veš mašina Zanussi. Njihova proverena i ispitana tehnologija uključuje poverenje i pouzdanost potrošačima širom sveta.

Zanussi stil i inovativna rešenja se podudaraju sa potrebama savremenog čoveka i njegovim težnjama za ugodnim i inovacionim rešenjima u svom domu u kome će uživati sa svojim članovima porodice i prijatelja. Svojim kreativnim i tehnološki naprednim rešenjima su oduševili i naš tim iz Extem servisa veš mašina Beograd. Njihovi dizajneri se trude da svaki novi uređaj bude napredniji od prethodnog čime doprinose olakšanju svakodnevnog života svojih kupaca.Servis veš mašina Zanussi posebnu preporuku i reči hvale ima za modele kapaciteta 10kg koje svojom produktivnošću omogućuju pranje većih količina garderobe.

Stogodišnje iskustvo u proizvodnji aparata bele tehnike ovom Italijanskom gigantu daje veliku reputaciju što nije zanemarljivo. Potrošači koji su spremni da plate nove inovacione uređaje za uzvrat dobijaju praktična i pametna rešenja koja će sa zadovoljstvom koristiti jer je dom arena u kojoj Zanussi pokazuje svoju moć i kreativnost. Bezbrižnost potrošača, promišljena rešenja i ne tako čest servis veš mašina Zanussi su svakako preporuka za kupovinu modela ovog brenda čiji su proizvodi laki za upotrebu.

Extem Beograd servis bele tehnike, povoljno vrši i servis mašina za sušenje veša

Servis ves masina Zanussi

Pozovite Extem, ako vam je potreban servis veš mašina Bosch

POPRAVKA VEŠ MAŠINA ZANUSSI

Neminovno je da će jednog dana doći do kvara na uređaju, često se kvarovi događaju zbog neadekvatnog načina upotrebe, zato uvek pročitajte uputstvo za upotrebu vašeg modela kako bi na najbolji način koristili vaš aparat. Popravku veš mašina Zanussi dok je uređaj pod garancijom obavljajte u ovlašćenom servisu čiji kontakt možete naći u garantnom listu. Ovalašćeni servis je u obavezi da vam izvrši servis veš mašine Zanussi u garantnom roku koristeći originalne zamenske delove. Prilikom kupovine novog uređaja uvek sačuvajte garantni list i fiskalni računkako biste imali pravo na garanciju. Nakon isteka garancije veš mašine Zanussi, uređaj možete popravljati u Extem servisu bele tehnike Beograd.

Često se dešavaju određeni problemi u radu uređaja za pranje koje možete samostalno rešiti bez pozivanja majstora za popravku veš mašine Zanussi.

Ukoliko vam se dogodi da uređaj za pranje ne počinje sa radom, mogući razlozi mogu biti: Veš mašina nije priključena u struju, vrata nisu lepo zatvorena, iskakanje osigurača, željeni program nije na adekvatan način podešen.

Ako vam se dogodi da uređaj za pranje ne prima vodu ne morate odmah zvati servis veš mašina Zanussi, već proverite da li je slavina za vodu otvorena. Ako je slavina u redu proverite dovodno crevo da li je negde savijeno ili priklješteno što onemogućava normalan dotok vode. Ako je i sa crevom sve u redu mogući razlog može biti da se filter dovodnog creva zapušio ili vrata nisu lepo zatvorena.

Dešava vam se da uređaj primi vodu i zatim je izbaci. Kao mogući uzrok za ovu situaciju se dešava da je odvodno crevo prenisko montirano, sve ispod 60cm od poda ne zadovoljava standarde. Ukoliko ne rešite ovaj problem adekvatnom postavkom creva, obratite se majstoru za popravku veš mašina Zanussi.

Ukoliko uređaj za pranje ne centrifugira ili ne izbacuje vodu nemojte odmah zvati servis veš mašina, već proverite sledeće stvari: Odvodno crevo ne sme biti presavijeno ili priklješteno, garderoba u bubnju mora biti ujednačeno raspoređena, treba očistiti odvodni filter ukoliko je zapušen, proveriti brzinu centrifuge, ukoliko je podešena na 0, postaviti adekvatnu brzinu.

Hitno vam treba servis veš mašina LG, pozovite nas, dolazimo u najkražem roku!

Popravka Zanussi ves masina

Extem Beograd radi servis veš mašina Tesla po najpovoljnijim cenama

Curenje vode iz uređaja za pranje takođe nije razlog za paniku i pozivanje servisa veš mašina Zanussi. Mogući razlog može biti da je upotrebljena velika količina deterdženta i mnogo pene koja se stvorila je dovela do curenja. Proveriti odvodno crevo da li je oštećeno. Iskontrolisati poklopac membrane da li je u ispravnom položaju.

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom pranja, mogući razlog može biti da niste stavili dovoljnu količinu deterdženta ili neadekvatnu vrstu deterdženta za pranje koji mora biti isključivo za mašinsko pranje garderobe. Ako postoje fleke koje se nisu skinule, njih ste morali da tretirate odgovarajućim metodama pre pranja, u zavisnosti od čega su nastale, skidanje fleka sa odeće se tretira na različite načine. Još jedan od razloga za loš kvalitet pranja može biti da niste izabrali odgovarajuću temperaturu ili ste ubacili previše garderobe u bubanj. Ukoliko ste ispoštovali sve navedene stavke obratite se Extem servisu veš mašina.

Popravku veš mašina Zanussi treba da obavljaju majstori koji su stručni i obučeni. Majstor za veš mašine da bi otklonio kvar, prvo mora da uradi dijagnostiku što je pola posla, kako bi bio siguran da je baš određeni deo u kvaru. Nestručna lica mogu vam napraviti više troškova, ako ne mogu locirati problem, zato je najbolje obratiti se kompetentnim majstorima iz Extem servisa bele tehnike, kako bi temeljno ispitali vaš uređaj otklonili kvar. Kao najčešći servis veš mašina Zanussise izdvajaju:

FUNKCIJE I PROGRAMI VEŠ MAŠINE ZANUSSI

Funkcija za uštedu vremena

Servis veš mašina Zanussi svakako preporučuje korišćenje programa za uštedu vremena kada je to moguće. Pritiskanjem dugmeta za uštedu vremena jedanput trajanje ciklusa pranja se smanjuje. Ciklus za ispiranje ostaje iste vremenske dužine. Najčešće se koristi za umereno prljav veš. Ukoliko dva puta stisnete ovo dugme smanjuju se faze ispiranja i pranja što će dodatno smanjiti vreme. Trajanje skraćivanja pranja razlikuje se i od programa do programa koji je podešen za pranje.

Ukoliko vam je potreban servis veš mašina Whirlpool, kontaktirajte Extem Beograd

Servis uredjaja za pranje Zanussi

Extem Beograd uspešno radi i servis električnih šporeta, po veoma povoljnim cenama.

Pretpranje

Servis veš mašina Zanussi preporučuje korišćenje ovog programa ukoliko želite da pre glavnog pranja sa rublja sperete prašinu. U programima za pamuk i sintetiku pretpranje se završava centrifugiranjem dok se u programima za osetljive tkanine voda ispušta.

Pola punjenja

Servis veš mašina Zanussi preporučuje da koristite ovu funkciju, ako želite da smanjite utrošak vode za manje prljavo rublje i manju količinu veša. Ukoliko želite da operete manju količinu garderobe do 3kg, odabirom ovog programa, mašina za pranje će imati 2 ispiranja, umesto predviđena 3 ispiranja.

Odloženo pranje

Korišćenje ove funkcije vam omogućava da odložite početak pranja za 2,4,8 i 12 sati. Po instrukcijama servisa veš mašina Zanussi ovu funkciju birate tako što prvo izaberete željeni program pranja, zatim pritiskanjem dugmeta za odloženo pranje birate vreme odlaganja i na kraju dugme za početak pranja.

Brzina centrifuge

Servis veš mašina Zanussi vam preporučuje da ovu funkciju koristite u zavisnosti od rublja koje perete, koliko želite da ocedite i manje brzine centrifuge da manje izgužvate odeću.

Miniprogram

Ukoliko vam je neka garderoba nije puno zaprljana i želite malo da je osvežite preporuka servisa veš mašina Zanussi je da koristite funkciju miniprogram. Miniprogram pere garderobu na 30 stepeni celzijusa sa dva ispiranja u vremenskom periodu oko 30 minuta i kao brzinu centrifuge koristi 700 obrtaja u minuti.

Centrifuga

Ukoliko imate neku odeću koju ste ručno oprali i želite da je mašinski ocedite, servis veš mašina Zanussi vam preporučuje korišćenje ove funkcije. Možete ručno odabrati i brzinu centrifuge koju želite.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon