⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA ŽARKOVO

EXTEM SERVIS UREĐAJA ZA PRANJE ŽARKOVO


Kada dođe do kvara na uređaju za pranje, neophodno je da odmah reagujete i kontaktirate servis veš mašina. Mnogi ljudi prave grešku kada primete da uređaj nepravilno radi nastave i dalje da ga koriste dok u potpunosti ne prestane da funkcioniše. Po iskustvu majstora iz servis veša mašina Žarkovo ovakva eksploatacija neće doprineti ničemu dobro, jer se daljim korišćenjem ne može popraviti sama od sebe, već se samo može povećati obim kvara, zbog čega će nas kasnije skuplje koštati popravka veš mašina. Pravovremenom intervencijom, osim što se otkloni kvar, produžava se i radni vek uređaja za pranje, jer nepravilnim radom jednog elementa, može doći do kvara drugog elementa koji su međusobno povezani i zavise jedan od drugog u toku procesa pranja.

Servis veš mašina Žarkovo pokriva celu Čukaričku padinu, Banovo brdo i druge delove grada, vama smo na usluzi 7 dana u nedelji, dolazimo na kućnu adresu u zakazanom terminu i većinu popravki veš mašina obavljamo na licu mesta. Zato kontaktirajte naš Extem servis veš mašina, predočite problem koji imate i koji model je u pitanju, a mi ćemo na osnovu našeg iskustva moći okvirno da vam kažemo o kakvoj vrsti kvara se radi, a za detaljne informacije o ceni i popravci možemo biti sigurni tek nakon urađene dijagnostike na licu mesta. Za određene popravke veš mašina koje ne možemo izvršiti na terenu, uređaj nosimo u naš servis, ali to su uglavnom retki slučajevi, osim ako je potrebna zamena ležaja itd.

Extem Beograd servis bele tehnike, povoljno vrši i servis sudo mašina

Servis ves masina zarkovo

Kontaktirajte Extem, ako vam je potreban servis veš mašina u Zemunu

Servis veš mašina Žarkovo vam savetuje da svoje uređaje za pranje redovno održavate. Pored higijenskog održavanja u koje spadaju čišćenje filtera, bubnja, tunel gume, fioka za deterdžent i ostalog čime ćete sprečiti širenje bakterija i plesni koje se lako razmnožavaju na vlažnim mestima, potrebno je da se radi i redovan servis veš mašina kako bi uređaj bio dugovečan i funkcionalan. Redovnim servisiranjem nećemo dolaziti u situaciju da nam uređaj za pranje zakaže kad nam je najpotrebniji. Sigurno nam se svima dešavalo da se spremamo za neki put ili drugi događaj kad nam je potrebna čista i oprana garderoba, a uređaj za pranje se pokvario, pa je u tim hitnim trenucima jako teško angažovati slobodnog majstora za veš mašine. Zato je preventivno servisiranje jako bitno kako ne bi dolazili u ovakve situcije, ali ako vam je potrebna hitna intervencija slobodno pozovite servis veš mašina Žarkovo i nadamo se da ćemo pronaći slobodan termin za vas.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA ŽARKOVO

Kada dođe do kvara na uređaju za pranje ne trebate brinuti, jer majstori za popravku veš mašina Žarkovo otklanjaju kvarove u 90% slučajeva na licu mesta u najkraćem mogućem roku. Ukoliko vam se dogodi:

Ili neki drugi problem slobodno pozovite Extem servis veš mašina i naši majstori će izaći na teren kako bi ustanovili i otklonili kvar na uređaju za pranje. Pojedini simptomi ili nepravilnosti u radu mogu aludirati na različite kvarove, tako da je nezahvalno davati procenu telefonskim putem opisivanjem problema. U zavisnosti od modela i problema iskusni majstori servisa veš mašina Žarkovo mogu samo naslutiti koji su mogući potencijalni uzroci, ali za konkretnu procenu mora se uraditi dijagnostika kako bismo bili 100% sigurni. Kad se uradi kvalitetna dijagnostika, može da se uradi i uspešna popravka veš mašine, bez sumnje da je u pitanju mogućnost nekog drugog kvara na koji smo sumnjali prilikom opisa kvara.

Treba vam hitno servis veš mašina na Čukarici, dolazimo u rekordnom roku do vas!

Popravka masina za pranje zarkovo

Extem Beograd radi servis veš mašina u Mirijevu po pristupačnim cenama!

Servis veš mašina Žarkovo često prima pozive jer uređaj za pranje skače i lupa. Ove situacije nisu ni malo bezbedne ni po uređaj ni po druge elemente u prostoriji u kojoj se nalazi, jer ako krene da se pomera može da ošteti nešto. Te vibracije mogu biti toliko jake da stvaraju i veliku buku, što može puno smetati komšijama ispod nas, pa ih i probuditi, naročito ako se uređaj pali tokom noćnih sati dok je jeftina struja. Vibracije tokom rada centrifuge su uobičajene dok ne počnu da prelaze granice normale. Ako dođe do prekomernog vibriranja ili šetanja uređaja uz stvaranje buke obratite se Extem servisu veš mašina kako bi majstori ustanovili problem. Za tako nešto razloga može biti više, kao što su dotrajali amortizeri, ako je uređaj tek kupljen, moguće da transportni zavrtnji nisu skinuti, ili nivelisanje veš mašine nije urađeno kako treba, može biti problem i da su dotrajali ležajevi urešaja za pranje, kao i problem sa remenom.

Ukoliko vam se događa da nakon zadatog programa uređaj za pranje ne prima vodu pozovite majstore za popravku veš mašina, jer može biti više različitih razloga za ovako nešto, što je najbolje da ustanove stručna lica servisa veš mašina Žarkovo. Kad dođe do ovog kvara može biti da je potrebna zamena elektroventila na veš mašini, što je opet potrebno da ispita majstor za veš mašine unimerom, jer ponekad elektroventil ume da zablokira zbog naslaga kamenca. Kvar hidrostata takođe može da prouzrokuje da uređaj za pranje ne prima vodu. Još jedan razlog za ovaj problem je mikroprekidač koji se nalazi na vratima. Kvar programatora takođe može biti potencijalni problem. Detaljnim ispitivanjem će se ustanoviti da li je moguća popravka ili je potrebna zamena programatora veš mašine. Pored navedenih kvarova što veš mašina ne prima vodu, mogući su i neki naši propusti prilikom uključivana aparata. Kad nam se ova situacija dogodi uvek prvo trebamo proveriti da li smo odvrnuli slavinu za vodu, dali je pritisak vode zadovoljavajući, da li je dovodno crevo ispravno montirano, da li se možda zapušio filter na dovodnom crevu itd.

Kao što vidite kad vam zatreba popravka veš mašina u Žarkovu pre nego što pozovete majstora, ako ima nekih nepravilnosti u radu, prvo proverite da li ste sve lepo priključili kako bi započeli ciklus pranja. U slučaju da ste sve uradili po uputstvu za upotrebu, a i dalje uređaj za pranje ne funkcioniše kako treba obratite se Exem servisu bele tehnike.

Ukoliko vam je potreban servis veš mašina na Novom Beogradu, kontaktirajte Extem!

majstor za ves masine zarkovo

Extem Beograd uspešno radi i servis TA peći, po veoma povoljnim cenama.

MAJSTOR ZA VEŠ MAŠINE ŽARKOVO

Koliko su nam uređaji za pranje neophodni i da bez njih jako teško možemo funkcionisati govori nam velika potražnja za dobrog majstora veš mašina u Žarkovu. Sigurno nikome nije lako kada dođe do kvara uređaja za pranje, a naročito porodicama kojima su potrebni svakodnevno. U takvim situacijama je urgentnost popravke hitna i neophodan nam je slobodan majstor za veš mašine koji može izaći na teren istog dana kako bi otklonio kvar. Naravno sve u zavisnosti od vrste kvara, ali se u većini slučajeva može odkloniti istog dana.

Uvek možete pozvati naš Exem servis veš mašina Žarkovo kako bi zakazali termin popravke bilo kog kvara i marke uređaja, jer mi otklanjamo kvarove na svim brendovima poput: Beko, Gorenje, Miele, Ariston, Candy, Indesit, LG, Bosh, Samsung, Simens, Fox, Vox, AEG, Tesla, Whirlpool, Zanussi, Hisense, Electrolux, Haier i drugih. Naši majstori za veš mašine sa dugogodišnjim iskustvom su upoznati sa svim vrstama kvarova, jer iza sebe imaju ogroman broj uspešnih popravki i zadovoljnih mušterija. Nama nije problem da izađemo na teren kako radnim tako i neradnim danima i pomognemo vam u rešavanju problema sa vašim uređajem za pranje.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon