⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA ARISTON HOTPOINT

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE HOTPOINT ARISTON


Majstori iz Extem servisa veš mašina imaju bogato iskustvo u otklanjanju kvarova svih brendova tako i za servis veš mašina Ariston Hotpoint. Kompanija Ariston je prepoznata na globalnom tržištu po inovativnim uređajima sa energetskom efikasnošću čijom upotrebom ćemo uštedeti električnu energiju i unaprediti i uprostiti život u našem toplom domu. Ariston hotpoint je brend koji je kod svojih korisnika stekao poverenje kvalitetom i elegantnim dizajnom. Moto koji njih karakteriše je dugotrajan kvalitet, obnovljiva energija, visoka operativnost i brižljiv osećaj za kuću i planetu. Dugogodišnjim razvijanjem kroz najmodernije tehnologije veš mašine Hotpoint Ariston su uređaji visokog kvaliteta, savremenih rešenja na koje se možemo osloniti.

Servis veš mašina Ariston Hotpoint dok je uređaj u garantnom roku treba obavljati u ovlašćenom servisu, a nakon isteka garancije se uvek možete javiti Extem servisu veš mašina Beograd i naši majstori će izaći na teren u najkraćem mogućem roku kako bi otklonili kvar.

Prateći trendove kompanija Ariston je lansirala svoju aplikaciju Ariston NET kojom možemo upravljati uređajima ovog proizvođača putem pametnih telefona ili računara. Aplikaciju možemo koristiti sa bilo koje tačke, bilo da je u pitanju naš stan, kancelarija na poslu ili iz prevoznog sredstva tokom putovanja i tako naš topli dom možemo pretvoriti u jednu pametnu celinu. Upotrebom aplikacije Ariston NET možemo poboljšati energetsku efikasnost, pojednostaviti naš život, pravovremeno stupiti u kontakt ako je potreban servis veš mašina Ariston Hotpoint i iskoristiti druge mnogobrojne pogodnosti koje su nam dostupne. Tako da je topla preporuka Extem servisa bele tehnike Beograd, ako ste u mogućnosti da priuštite sebi ove uređaje koji se povezuju putem aplikacije što pre počnete i da koristite benefite koji su vam na raspolaganju što će pozitivno uticati na vaš stil života.

Extem Beograd vrši i servis veš mašina Indesit, slobodno nas pozovite!

Servis ves masina Ariston Hotpoint

Ukoliko vam je potreban servis mašina za sušenje veša, kontaktirajte Extem majstore

POPRAVKA VEŠ MAŠINA ARISTON HOTPOINT

Popravka veš mašina Ariston nije posebno drugačija od popravki na drugim brendovima uređaja za pranje, jer svi oni rade na isti princip, tako da ukoliko je vaš Ariston Hotpoint uređaj za pranje u kvaru možete pozvati Extem servis veš mašina Beograd. Prilikom kontaktiranja servisa, preporuka je da pored opisa problematike znate i model uređaja za pranje kako bi majstori za veš mašine bili što bolje upoznati sa kvarom. Najučestalije popravke veš mašina Ariston Hotpoint su indentične kao i kod drugih modela, a to su:

Pre nego što kontaktirate servis veš mašina Ariston Hotpoint proverite da li možete samostalno otkloniti problem. Nekad je dovoljno započeti program ponovo kako bi problem bio rešen. Navešćemo vam neke od najučestalijih problema koji se mogu javiti, a koje možete samostalno rešiti bez pozivanja servisa veš mašina.

Ukoliko vam se dogodi da se veš mašina Ariston ne uključuje proverite da li je uređaj uključen u struju ili je možda iskočio osigurač, koji je potrebno vratiti u ispravan položaj.

Ukoliko se dogodi da je veš mašina uključena, ali pranje ne počinje treba proveriti da li su vrata lepo zatvorena, ukoliko jesu treba proveriti da li je dugme ON/OFF pritisnuto ili se možda zaglavilo, da li je puštena voda ili je možda slučajno uključeno odloženo pranje koje će prolongirati početak rada za određeni vremenski period u zavisnosti na koliko je odloženo.

Servis veš mašina Ariston Hotpint često ima pozive iz razloga što uređaj za pranje ne prima vodu. U takvim situacijama prvo treba proveriti da li je crevo za vodu prikačeno na slavinu i da li je odvrnuta voda. Ako je sa tim sve u redu treba proveriti da li je crevo možda negde savijeno ili je jednostavno slab pritisak vode.

Ako se dešava da uređaj za pranje iznova prima i izbacuje vodu pre nego što kontaktirate servis veš mašina proverite da li je crevo za odvod vode montirano na visini od 65 do 100cm od donjeg dela veš mašine.

Ukoliko vam zatreba servis veš mašina Samsung, odamah nas pozovite!

Popravka ves masina Ariston Hotpoint

Dešava vam se da veš mašina primi vodu i stane, kontaktirajte naše majstore

Ako veš mašina Ariston ne izbacuje vodu ili neće da pali centrifugu treba proveriti da li je odvodno crevo začepljeno ili se savilo tako da nema slobodan protok. A može biti i da je uključena funkcija za lako peglanje ili izabrani program ne obuhvata centrifugiranje.

Još jedna situacija zbog koje se često poziva servis veš mašina Ariston Hotpoint je da uređaj za pranje pravi jake vibracije za vreme centrifugiranja. Mogući razlog može biti da veš mašina nije dobro nivelisana ili bubanj prilikom montaže nije lepo osposobljen za normalan rad. Takođe treba ispoštovati minimalni predviđeni prostor oko uređaja za pranje kako ne bi bio u kontaktu sa zidom ili nekim drugim elementima pored.

Veš mašina Hotpoint pravi puno pene je problem koji se javlja, ako je nasuto previše praška u fioku za deterdžent ili prašak koji koristimo nije predviđen za mašinsko pranje što treba proveriti na deklaraciji da li je namenjen za mašinsko ili ručno pranje.

Curenje vode iz uređaja za pranje je još jedan od češćih razloga pozivanja servisa veš mašina Ariston Hotpoint. To se može dogoditi, ako crevo za dovod ili odvod vode nije lepo prikačeno, kao i ako je začepljena fioka za prašak.

Lampica za početak/pauzu ubrzano trepće može biti samo bag i potrebno je da se uređaj za pranje isključi na dugme, a potom i sa napajanja električne energije i ostaviti tako da odstoji par minuta, pa je potom ponovo uključiti i proveriti da li je rad lampice normalan.

Kao što vidite iz primera koje smo vam naveli da se neki problemi mogu rešiti samostalno, bez angažovanja servisa bele tehnike, tako da ako imate ovakve slučajeve pokušajte prvo sami da otklonite problem na vašoj Hotpoint Ariston veš mašini.

U slučaju da veš mašina skače i lupa , rešićemo problem, pozovite nas!

kvar na ves masini ariston hotpoint

Extem Beograd vrši i popravke sudomašina u najkraćem roku

VEŠ MAŠINA ARISTON ISKUSTVA

Cilj Hotpoint Ariston kompanije je da ispuni želje i potrebe kupaca, a pritom da njihovi proizvodi budu pristupačni za svačiji džep, tako imamo u ponudi modele različitog cenovnog ranga kako bi svi bili zadovoljeni. Tu se podrazumeva da jeftiniji modeli poseduju manje funkcija u odnosu na skuplje, ali što se tiče kvaliteta ne bi trebalo da bude velike razlike. Veš mašine Ariston zadovoljavaju sve standarde koji su postavljeni što se tiče i kvaliteta i uštede energije svojim uređajima energetske klase „A“. Prema nekim istraživanjima servisa veš mašina Ariston, kupci ističu kod određenih modela tehnologiju pranja i sušenja veša, jer nakon izvršenja ovih funkcija rublje ostaje čisto i mekano u idealnom obliku. Zadovoljni kupci iz iskustva korišćenja Ariston veš mašina takođe ističu uređaje koji su u mogućnosti da vrše pranje i sušenje 9 kilograma veša u jednom ciklusu, jer ne moraju dva puta uključivati uređaj za pranje zbog potrebnog sušenja veša.

Tehnoligija termo centrifuge, koja vrši izvlačenje velikog procenta vode prilikom faze sušenja i senzorima koji sve to kontrolišu Ariston hotpoint uređaji za pranje dobijaju jedan veliki plus od zadovoljnih korisnika. Raznolikost ciklusa pranja nam nudi uštedu vremena, uštedu električne energije, posebne programe, za vunu, pamuk, sintetiku i ostale koji su jako korisni.

Ariston veš mašine prema iskustvu korisnika imaju i određene nedostatke koji ne moraju biti tipični, jer mogu i razni drugi faktori uticati na ipravnost uređaja za pranje kao što je pravilna upotreba. Po prijavama servisu veš mašina Ariston Hotpoint mogu se izdvojiti češći kvarovi pumpe za vodu, nešto lošije mehanički fiksirana vrata i bubanj. Greške nadzornog modula. Curenje creva, obično na spajanju sa bubnjem.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon