⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA BOSCH

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE BOSCH BEOGRAD


Majstori iz Extem servisa veš mašina Beograd, nisu tu samo da bi otklonili kvarove na vašim uređajima bele tehnike, već vam mogu pružiti i stručno znanje ukoliko imate nekih nedoumica oko ispravnosti i načina rada vašeg uređaja. Između ostalog i servis veš mašina Bosch spada u kategoriju naših pružanja usluga.

Kompanija Bosch je jedna od najvećih industrijskih grupacija u svetu. Ispunjavajući očekivanja svojih kupaca održali su se na svestskom tržištu vek i po, dokazujući pre svega kvalitet svojih proizvoda. Konstantnim unapređivanjem svojih uređaja inovativnim i praktičnim rešenjima, jedan su od lidera i u proizvodnji uređaja za pranje čiji kvalitet mogu potvrditi i majstori iz Extem servisa veš mašina Beograd.

Kako bi izabrali odgovarajući Bosch model za pranje za vas, pre kupovine možete pozvati neki servis veš mašina Bosch kako bi vam dali smernice ili jednostavno sami sebi možete postaviti određena pitanja kako bi u velikoj ponudi došli do najoptimalnijeg modela za vas i vašu porodicu. Pa krenimo redodom.

  • 1. Trebate znati da li vam je potrebna ugradna veš mašina ili samostojeća?
  • 2. Kapacitet bubnja veš mašine od 7 – 10kg.
  • 3. Koji programi su vam primarni prilikom pranja?
  • 4. Koliku brzinu centrifugiranja želite, a mogu biti od 1000 – 1600 o/min?
  • 5. Da li želite standardan model, slim ili možda mašinu za pranje i sušenje veša?
  • 6. Odabir željene energetske efikasnosti.
  • 7. Model sa stvaranjem manje buke pri radu.
  • 8. Koje inovacione tehnologije su vam bitne da veš mašina podesuje?

Ovo su pitanja koja vas mogu dovesti do željenog modela prilikom kupovine uređaja za pranje, zato dobro razmislite pre odabira.

Rublje vam nije dobro osušeno i potreban vam je servis mašina za sušenje veša, pozovite Extem servis

Servis ves masina Bosch

Kod nas možete izvršiti popravku i servis veš mašina LG!

Popravka veš mašina Bosch

Da bi naš uređaj za pranje normalno funkcionisao, moramo se pridržavati uputstva za upotrebu uređaja, jer neadekvatnom upotrebom će doći do kvara i potrebe za popravku Bosch veš mašine. Zato je potrebno pre svakog pranja pravilno pripremiti rublje koje ubacujemo u bubanj veš mašine. Obavezno uvek isprazniti džepove naše garderobe, jer u njima se mogu naći predmeti koji mogu oštetiti naš uređaj za pranje. Najčešće su to metalni predmeti poput kovanog novca , eksera, klamerica, igli, špenadli i ostalog koji mogu oštetiti pumpu za vodu, pa će nam biti potreban servis veš mašina za njenu popravku ili zamenu, zato vodite računa. Rublje poput grudnjaka koje u sebi sadrži žicu poželjno je prati u vrećici za pranje, kako ispadanjem žice ne bi oštetili drugu garderobu ili napravili određeni kvar na veš mašini koji nas može skupo koštati. Takođe je poželjno zakopčati navlake i patent zatvarače, kukice sa zavesa za prozore poskidati, kako se prilikom pranja ne bi otkačile i napravile kuršlus.

Servis veš mašina Bosch po specifičnosti se ne razlikuje puno od servisa drugih brendova. Generalno na svim uređajima za pranje se događaju manje više slični kvarovi koji su kod određenih modela češći ili ređi. Kao najučestalije kvarove na veš mašinama možemo izdvojiti sledeće:

Garancija na Bosch veš mašine

Servis Bosch veš mašina dok je uređaj u garantnom roku vršite u ovlašćenom servisu. Prilikom kupovine uređaja raspitajte se kod prodavca kolika je garancija i obavezno sačuvajte fiskalni račun i garantni list. Određeni modeli Bosch uređaja za pranje dobijaju produženi garantni rok na dve + tri godine, ako se registrujete na portal MyBosch do 30 dana nakon kupovine na internet stranici www.bosch-home.rs. Registrovanje možete izvršiti ukoliko prihvatate da se vaši podaci sačuvaju na ovom portalu. Pružalac garancije je u obavezi da u određenom garantnom roku snosi trošak popravki Bosch veš mašina, ako je kvar nastao u uslovima pravilnog korišćenja uređaja za pranje. Ovlašćeni servis je u obavezi da u predefinisanom roku, a to je najčešće do 30 dana otkloni kvar ili ako to nije izvodljivo, imate pravo na zamenu uređaja. Ako se uređaj mora zameniti, preostali garantni rok se prenosi sa starog uređaja na novi. Nakon isteka garantnog roka Bosch veš mašine, vaše uređaje možete popravljati u bilo kom servisu bele tehnike, naravno uvek se prvo raspitajte da li vrše otklanjanje kvara na vašem modelu i o ceni usluge. Mi vam preporučujemo Extem servis veš mašina Beograd, jer naši majstori dolaze na adresu u najkraćem roku i otklanjaju kvarove svih brendova po najpovoljnijim cenama.

Treba vam servis veš mašina Tesla, pozovite Extem Beograd

Popravka Bosch ves masina

Extem Beograd radi servis veš mašina Whirlpool po povoljnim cenama

Iskustva korisnika sa Bosch veš mašinama

Bosch uređaji za pranje spadaju u kategoriju srednjeg i visokog cenovnog ranga sa opsegom od 500 do 1500 evra, što im ne garantuje da nećete imati potrebe za servis veš mašina Bosch, ali sigurno će biti manje u odnosu na niže kategorije. Standardnih su dimenzija širine od 60 cm, dok na dubinu utiče kapacitet za veš koji staje u bubanj, a to je od 7 do 10 kg. Nivo buke koji stvaraju je u opsegu zadovoljavajućeg proseka između 47 decibela i 76 koji je na maksimumu prilikom centrifugiranja. Vlasnici modela koji imaju antivibracioni sistem, koji služi za ublažavanje vibriranja ističu da su mnogo tiše u radu u odnosu na modele koje su ranije posedovali. Po iskustvu koje su preneli kupci Bosch veš mašina našim majstorima iz Extem servisa bele tehnike, primećuje se veliko zadovoljstvo kod njih jer poseduju uređaje ovog brenda, smatrajući da je visoka cena opravdala kvalitet.

Tehnoligije veš mašina Bosch

Novi modeli veš mašina Bosch pružaju pregršt programa i inovativnih karakteristika što će vam omogućiti da operete rublje kvalitetno, brzo i efikasno, a pritom i uštedeti vreme i energiju, zato otkrijte šta je Bosch sve spremio za vas kako bi vam olakšao pranje i svakodnevne aktivnosti.

EcoSilence

Po iskustvu korisnika naši majstori iz servisa Bosch veš mašina su stekli utisak da većina ljudi uključuje uređaj za pranje u večernjim satima kada je jeftina električna energija. A kako u to doba većina ukućana spava, velika buka koju stvaraju veš mašine može jako da smeta i remeti miran san. Iz tih razloga su Bošovi inžinjeri konstruisali EcoSilence Drive čiji motor bez četkica ublažava trenje i pruža mogućnost tihog rada.

SpeedPerfect

Spremamo se za putovanje ili neku drugu priliku, vremena imamo jako malo , a zaboravili smo da operemo garderobu. Naravno sve bismo dali da možemo da vratimo vreme malo natrag, ali ne možemo, za takve situacije kažu u servisu veš mašina Bosch, da nema boljeg rešenja od SpeedPerfect funkcije. Ovaj program skraćuje proces pranja rublja do 65% pri čemu se ne gubi na kvalitetu pranja. A još jedna vrlina je što se može kombinovati i sa drugim programima i tako dobiti temeljno opran veš u najkraćem vremenskom periodu, što će nas staviti u poziciju da nigde ne kasnimo.

Reload program naknadnog punjenja

Uključili ste uređaj za pranje, ali ste zaboravili da ubacite neki odevni predmet koji vam je neophodan, jer nemate vremena za naknadno pranje. Bosch dizajneri su predvideli i ovakve situacije ponudili vam rešenje uz pomoć funkcije naknadnog punjenja možete izvaditi ili dodati odeću prilikom pranja. Potrebno je samo da stisnete dugme „Reload“ i izvadite ili dodate komad garderobe koji želite. Ova funkcija nije moguća ukoliko je temperatura vode 50 stepeni i više ili ukoliko je nivo vode previsok da ne bi došlo do neželjenih posledica. Ukoliko vam treba dodatno pojašnjenje za korišćenje ove funkcije pozovite servis veš mašina Bosch.

Hitno vam treba servis veš mašina Zanussi, u najkraćem roku stižemo do vas!

Servis Bosch uredjaja za pranje

Extem Beograd povoljno vrši i servis sudo mašina, pozovite nas!

Anti vibracioni bočni zidovi

AntiVibration sistem na bočnim zidovima pored toga što lepo izgleda estetski na kućištu uređaja za pranje, omogućava umanjenje vibriranja i daje određenu dozu stabilnosti prilikom rada. Izolovani zidovi kućišta smanjuju buku za određeni broj decibela što je osetno tiše, čak i prilikom rada centrifuge. Korisnici koji ne poseduju uređaj sa ovom karakteristikom su se obraćali servisu Bosch veš mašina da im ugrade ovu funkciju što naravno nije preporučljivo naknadno prepravljanje.

Funkcija TimeDelay

Ova funkcija omogućava odloženo uključivanje uređaja za pranje. To znači da možete da podesite vreme u periodu od naredna 24 sata kada želite da se veš mašina uključi i opere rublje. Majstori iz servis veš mašina Bosch preporučuju korišćenje ove funkcije tako što ćete podesiti paljenje u vremenu jeftine tarife električne energije i tako uštedeti na struji što nije mala stvar u ovim vremenima skupih energenata.

Podsetnik za dezinfekciju bubnja

Ako ne znate posle koliko pranja je najbolje dezinfikovati bubanj veš mašine, ne morate ni razmišljati, jer će vas vaš uređaj za pranje sam podsetiti kada to da uradite. Kako kažu u servisu Bosch veš mašina, uređaji koji poseduju ovu funkciju su podešeni automatski da se nakon 20 procesa pranja zaredom na temperaturama nižim od 40 stepeni celzijusa pali program koji će vas podsećati da je potrebno čišćenje bubnja.

AllergyPlus funkcija

Ova funkcija je osmišljena kako bi zaštitila osobe sa senzibilnom kožom i one koji pate od raznoraznih alergija, jer rublje koje nije dobro oprano neretko sadrži alergene koji mogu izazvati iritiranje kože i druge simptome. Iz tih razloga je preporuka servisa veš mašina Bosch da koristite allergyPlus funkciju koja će omogućiti višu temperaturu pranja u produženom vremenskom periodu, kao i extra dodatak ispiranja što će suzbiti alergene u velikoj meri.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon