⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA CANDY

EXTEM SERVIS CANDY VEŠ MAŠINA BEOGRAD


Kompanija Candy prati trendove novih generacija i na tržište je izbacila pametne uređaje kojima možemo upravljati putem njihovih aplikacija simply-Fi i hOn koje između ostalog mogu prepoznati i kvar na uređaju i obavestiti vas da vam je npr. potreban servis veš mašine Candy. Bez obzira na nove tehnologije koje vas obaveštavaju o potencijalnim problemima, ukoliko vi prepoznate da sa vašim uređajem za pranje nešto nije u redu slobodno pozovite servis veš mašina kako bi otklonili svaku sumnju da je u pitanju kvar.

Pravo je zadovoljstvo posedovati Candy veš mašine ili bilo kojii drugi uređaj kojim možete upravljati putem aplikacija, jer vam pružaju mnoštvo funkcija, materijala, korisnih saveta i raznih kreativnih stvari koje će vam olakšati njihovo korišćenje i učiniti ga veoma zanimljivim. Pored obaveštenja za servis veš mašina Candy i daljinskog upravljanja aplikacije omogućuju i pregled potrošnje naših uređaja, imaćemo uvid u najkorišćenije programe i naučićemo kako da unapredimo funkcionalnost i kontrolišemo potrošnju pomoću ovih korisnih informacija.

Rublje vam nije dobro oprano, jer veš mašina ne greje vodu, pozovite Extem servis

Servis ves masina Candy

Ukoliko veš mašina ne prima vodu odmah pozovite Extem servis bele tehnike!

Ukoliko posedujete ili nameravate da kupite Candy veš mašinu primetićete da je ovaj Italijanski proizvođač kao što se i očekuje od njih posebnu pažnju posvetio dizajnu koji je moderan sa lepim detaljima. Uređaji su unikatni sa sjajnim rešenjima od skupljih smart modela do jeftinijih sa osnovnim funkcijama, što bi se reklo za svačiji džep. Bez obzira na cenu u zavisnosti od korišćenja dođe vreme i kada je potreban servis Candy veš mašina. Ova kompanija misli o korisnicima svojih proizvoda i obezbedila je originalne rezervne delove koji su svima dostupni i po potrebi poručiti ukoliko je uređaj pod garancijom u ovalašćenom servisu veš mašina Candy. Ukoliko je istekla garancija za vaš uređaj za pranje, za bilo koje popravke veš mašina možete kontaktirati Extem servis veš mašina Beograd.

Majstor za veš Mašine Candy

Svi uređaji za pranje uglavnom rade po istom principu i sastavljeni su od elemenata koji imaju istu namenu bez obzira na proizvođača bilo da je Samsung, Gorenje, Beko, LG, Miele ili neki drugi. Tako da dobar majstor za veš mašine sa lakoćom vrši popravke svih proizvođača. Kao što ste primetili na tržištu u ponudi ima sve više smart uređaja, pa se samim tim i majstori za veš mašine moraju dodatno edukovati za otklanjanje kvaraova na uređajima novijih generacija. Najčešći kvarovi sa kojima se suočavaju majstori za veš mašine Candy su uobičajene kao i kod drugih proizvođača, a to su:

Garancija na Candy veš mašine

Servis veš mašina Candy koji ulazi u garanciju u ovlašćenom servisu traje uglavnom dve godine. Ako želite da imate pristup dopunskim uslugama, namenjen za najodanije potrošače potrebno je da prilikom kupovine izvršite registraciju vašeg uređaja za pranje na registracija.candy.rs. Obavezno sačuvajte garantni list (treba da bude pravilno popunjen) i račun od kupovine koje prilažete u slučaju kvara servisu Candy veš mašina. Svi uređaji se označavaju zasebnim 16-cifrenim brojevima koji obično postavljeni na vratima uređaja za pranje. Nekad se ti brojevi nalaze u dokumentaciji koja prati kupljeni proizvod. Ovaj ID broj će vam trebati prilikom registracije uređaja i u slučaju servisa veš mašina.

Treba vam čišćenje filtera veš mašine, pozovite Extem Beograd

Popravka Candy ves masina

Extem Beograd radi servis veš mašina Beko po povoljnim cenama

Uređaj se mora koristiti u skladu sa uputstvom za upotrebu i nepravilnim korišćenjem se neće priznavati garancija. Osnovna garancija obuhvata štetu koja je nastala električnim ili mehaničkim greškama.

Popravka veš mašina Candy

Zavisno od vrste kvara određene popravke mora da vrši stručno lice za servis veš mašina Candy dok neke sitnije zamene uz malo veštine i znanja možemo obaviti i sami ako posedujemo odgovarajući alat i poznajemo bezbednost o radu sa električnim uređajima. Pokušaćemo u koracima da vam objasnimo kako možete sami izvršiti neke sitnije popravke na veš mašini.

Zamena gume na vratima veš mašine Candy

Ako nam je procurila ili se oštetila guma na vratima veš mašine, možemo je sami zameniti, a od alata su nam potrebni šrafciger, klešta, imbus ključevi. Napominjemo da nije kod svih modela isti princip zamene. Prvo što radimo, otvaramo vrata i uz pomoć šrafcigera uklanjamo spoljašnju zateznu žicu ili obruč koji drži gumu u svom ležištu. Zatim pomerimo prednji deo gume kako bi pristupili unutrašnjem obruču koji ćemo takođe pomoću šrafcigera na polugu ukloniti. Sad kad smo uklonili obe stezaljke, možemo lako izvaditi gumu napolje. Sledeći korak je postavljanje nove gume koju smo prethodno poručili po našem modelu veš mašine Candy. Novu gumu postavljamo suprotnim redosledom od skidanja. Dakle postavljamo gumu u njeno ležište, vodeći računa o poziciji ureza. Zatim postavljamo unutrašnji obruč i pomoću alata zatežemo. Nakon toga postavljamo i zatežemo spoljni obruč pomoću klešta. Eto u par koraka kako možete sami da izvršite zamenu tunel gume bez odlaska u servis veš mašina Candy.

Hitno vam treba servis mašina za sušenje veša, u najkraćem roku stižemo do vas!

Servis masina za pranje Candy

Uključili ste program, ali veš mašina ne okreće bubanj, pozovite Extem servis Beograd

Zamena brave na veš mašini Candy

Ukoliko vam se polomila ili pokvarila brava uz pomoć klešta i šrafcigera je možete samostalno zameniti novom. Napominjemo da nije kod svih modela isti princip zamene. Prvi korak nakon otvaranja vrata je skidanje spoljnog zateznog obruča sa gume uz pomoć šrafcigera.Kad skinemo spoljni zatezni obruč, možemo pomeriti gumu kako bi imali pristup unutrašnjem delu brave. Pomoću imbus ključa odvrćemo šrafove koji drže bravu i vadimo je napolje. Potrebno je odspojiti ožičenje za krimp kontakte vodeći računa da se ne izokrene ožičenje. I postavljamo novu bravicu koju smo kupili po modelu našeg uređaja bez odlaska u servis veš mašina Candy.

Zamena šarke na vratima veš mašine Candy

Ako nam se polomila Ili pokvarila šarka na vratima veš mašine možemo je zameniti novom uz pomoć imbusa i vodoinstalaterskog ključa. Napominjemo da nije kod svih modela isti princip zamene. Prvo što radimo nakon otvaranja vrata je da koristeći ključ odšrafimo šrafove koji drže šarku za kućište veš mašine. Nakon što smo skinuli šrafove, oslobodili smo vrata i možemo ih skinuti. Zatim poskidamo šrafove sa vrata razdvojimo okvir i kontraokvir i izvadimo šarku. Sledeći korak je postavljanje nove šarke u ležište suprotnim redosledom od demontaže. I tako u nekoliko koraka možemo zameniti šarku bez odlaska u servis veš mašina Candy.

Nadamo se da su vam bili korisni naši saveti, ali ukoliko niste dovoljno stručni i potreban vam je servis veš mašina Candy za bilo koji kvar možete pozvati Extem servis bele tehnike Beograd i naši majstori će izaći na teren u najkraćem roku.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon