⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA VOX BEOGRAD

EXTEM SERVIS VOX MAŠINA ZA PRANJE


Tražite profesionalni servis veš mašina za brend Vox? Ne tražite dalje! Naš tim stručnih tehničara je specijalizovan za servis veš mašina Vox svih modela ovog renomiranog proizvođača i stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo najbolju moguću uslugu u najkraćem vremenskom periodu. Pozovite nas već danas kako bi zakazali termin dolaska na vašu kućnu adresu i otklanjanje kvara na vašem uređaju za pranje.

Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo za servis veš mašina Vox i poseduju potrebna znanja i veštine da reše bilo koji kvar koji može da se pojavi na vašem uređaju za pranje. Bez obzira da li je u pitanju problem da veš mašina ne greje vodu, veš mašina ne okreće bubanj, veš mašina skače i lupa ili bilo kojim drugim kvarom, naši tehničari će brzo i efikasno izvršiti popravku veš mašine na licu mesta, osim ako nije u pitanju neki veći kvar kao što je zamena ležaja na mašini za pranje, pa je potrebno uređaj odneti u naš Extem servis veš mašina Beograd.

Mi razumemo koliko je važno da vaš uređaj za pranje radi bezprekorno, posebno u kućama sa velikim porodicama, a naročito kad ima male dece, pa je potrebno i nekoliko puta dnevno prati rublje, kako bi u svakom trenutku imali čistu garderobu. Zbog toga nudimo brzu i pouzdanu uslugu za servis Vox veš mašina kako bismo vam pomogli da se što pre vratite svakodnevim aktivnostima i normalnom toku života.

Potreban vam je servis veš mašina Gorenje, kontaktirajte Extem Beograd

Servis ves masina Vox

Ukoliko veš mašina izbacuje osigurač pozovite Extem servis bele tehnike!

Kada nas pozovete za servis Vox veš mašina, garantujemo vam da će naši stručnjaci najbrže moguće doći na vašu adresu i dati sve od sebe da poprave uređaj za pranje što je pre moguće. Takođe, naši tehničari Extem servisa bele tehnike Beograd koriste originalne delove brenda Vox kako bi se osigurali da vaš uređaj za pranje radi optimalno nakon otklanjanja kvara.

Ne čekajte da se problem sa vašim uređajem za pranje pogorša. Pozovite nas i zakažite servis veš mašina Vox kako bismo vam pomogli da vaš uređaj rad kao nov!

POPRAVKA VEŠ MAŠINA VOX

Kada je u pitanju popravka veš mašina Vox, važno je izabrati pouzdan i stručan servis veš mašina kako biste bili sigurni da će vaš uređaj za pranje biti popravljena na pravi način. Extem servis bele tehnike Beograd vam nudi kvalitetnu uslugu i garantuje da će vaš uređaj za pranje biti u najboljim rukama.

Pored popravki veš mašina, takođe nudimo redovno održavanje uređaja za pranje kako bismo sprečili potencijalne veće kvarove pre nego što se jave. Redovno održavanje pomaže da se produži vek trajanja vašeg uređaja za pranje i smanjuje potreba za popravkom veš mašina Vox. Naši stručnjaci će obaviti sve potrebne provere i čišćenje uređaja za pranje kako bi se osiguralo da radi na adekvatnom nivou.

Ako imate bilo kakav problem sa vašim uređajem za pranje Vox ili želite redovno održavanje kako biste se osigurali da sve radi besprekorno, ne ustručavajte se da kontaktirate Extem servis veš mašina Beograd. Naš tim stručnjaka će vam pružiti najbolju moguću uslugu po najkonkurentnijim cenama u gradu. Kao najčešće popravke veš mašina Vox izdvajamo sledeće:

AUTOMATSKO OTKRIVANJE ZASTOJA VEŠ MAŠINE VOX

Uređaji za pranje Vox poseduju senzore koji mogu automatski prepoznati, ako se dogode pojedine greške i zastoji u toku pranja koje možete sami otkloniti bez kontaktiranja nekog servisa veš mašina. Kodovi grešaka će vam se prikazivati na displeju uređaja za pranje, pa je potrebno samo izvršiti pojedine radnje kod određenih kodova grešaka i vaš uređaj za pranje će nastaviti normalno sa radom, dok će u pojedinim situacijama morati majstor za veš mašine da dijagnostikuje kvar.

Extem Beograd vrši i servis veš mašina Candy

Popravka ves masina vox

Primetili ste da veš mašina ne prima vodu, pozovite Extem servis bele tehnike Beograd!

Kod grešeke E01 – Ukoliko vam se pojavi ovaj kod greške na displeju, kao mogući uzrok može biti da vrata uređaja za pranje nisu lepo zatvorena. Sve što treba da uradite je da zatvorite vrata vašeg uređaja za pranje i nastavite sa procesom pranja. Ukoliko se i nakon toga pčne pojavljivati ovaj kod greške, pozovite servis Vox veš mašina.

Kod greške E02 – Ako vam se pojavljuje greška E02 najverovatnije je došlo do nestanka vode ili je pritisak oslabio da ne zadovoljava potrebe vašeg uređaja za pranje. Za početak je potrebno proveriti da li ste odvrnuli slavinu za dotok vode, ukoliko ste to već uradili, potrebno je ustanoviti na nekoj drugoj slavini u vašem domu da li je možda došlo do nestanka vode ili oslabljenja pritiska iz vodovodne mreže. Ovaj problem će automatsi prekinuti rad vašeg uređaja, dok se ne steknu uslovi za normalan rad. Ukoliko se i nakon dolaska vode ili normalizovanja pritiska i dalje javlja ova greška, obratite se servisu veš mašina Vox.

Kod greške E03 – Ako se na displeju vašeg uređaja za pranje prikaže ovaj kod greške, kao mogući uzroci se javljaju začepljenje pumpe za vodu ili njena neispravnost ili je došlo do zapušenja filtera pumpe ili kvara na električnom delu pumpe. Za otklanjanje ove vrste zastoja je potreno očistiti filter veš mašine, ukoliko je to uzrok u suprotnom kontaktirati servis Vox veš mašina za otklanajanje kvara.

Kod greške E04 – Ukoliko se pojavi greška E04 na displeju, mogući problem je da uređaj za pranje uzima veću količinu vode za potrebe procesa pranja od dozvoljene. U ovakvim situacijama će uređaj najverovatnije sam ispustiti prekomernu količinu vode, a na vama je da isključite uređaja sa napajanja električnom energijom i pozovete servis veš mašina Vox za otklanjanje kvara.

Kao što vidite iz primera koje smo vam naveli je da pojedine zastoje možete samostalno otkloniti dok je za određene potrebno obavestiti majstora za veš mašine kako bi stručna lica obavila otklanjanje određenog kvara. Dakle, ako niste sigurni da samostalno možete rešiti problem najbolje je da se obratite našem servisu bele tehnike Beograd kako bi tehničari dijagnostikovali i otklonili kvar na profesionalan i pouzdan način.

O KOMPANIJI VOX

VOX ima dugogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji kvalitetnih i pouzdanih uređaja. Kompanija proizvodi širok asortiman proizvoda bele tehnike, uključujući uređaje za pranje veša, mašine za sušenje veša, frižidere, zamrzivače i šporete, klima uređaje, male kućne aparate i ostalo.

U slučaju da vam je potreban servis veš mašina u Zemunu, kontaktirajte Extem

Servis masina za pranje vox

Hitno vam je potreban servis veš mašina u Borči, pozovite Extem!

VOX se ponosi visokim kvalitetom svojih proizvoda, koji su dizajnirani i proizvedeni da traju. Svi njihovi uređaji bele tehnike prolaze rigorozne testove kako bi se osiguralo da zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti. Kao dokaz kvaliteta, svi VOX uređaji bele tehnike dolaze sa garancijom na kvarove, što pokazuje da kompanija stoji iza svojih proizvoda I zato se nemojte brinuti ukoliko vam zatreba servis veš mašina Vox.

Pored toga, VOX ima široku mrežu prodajnih mesta i servisa veš mašina Vox u Srbiji, što omogućava kupcima da lako pronađu, kupe i poprave svoje omiljene proizvode bele tehnike. Takođe, kompanija ima i uslugu dostave i montaže, koja omogućava da se uređaji lako dostave i instaliraju na željenoj lokaciji.

Uz visok kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, VOX se takođe fokusira na inovacije i tehnologiju. Kompanija stalno istražuje i razvija nove načine za poboljšanje svojih proizvoda, kako bi kupcima pružila najbolje moguće iskustvo. Naš servis veš mašina Vox se veoma često susreće sa modelima za pranje ovog proizvođača i svakako su za pohvalu njihove inovativne tehnologije koje mogu parirati najvećim svetskim proizvođačima.

Kao kompanija koja se bavi proizvodnjom uređaja bele tehnike, VOX takođe vodi računa o zaštiti životne sredine i ekološkim standardima. Kompanija koristi najnovije tehnologije i materijale kako bi minimizirala uticaj na životnu sredinu i smanjila potrošnju energije.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon