⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA SAMSUNG

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE SAMSUNG BEOGRAD


Extem servis veš mašina Beograd vrši zamenu delova i popravku svih brendova, između ostalih i servis veš mašina Samsung koje su dosta zastupljene na našem tržištu. Samsung je jedna od vodećih kompanija u svetu u proizvodnji bele tehnike. U svojoj ponudi pored standardnih modela imaju i kombinovane uređaje za sušenje i pranje koji su i malo kompleksniji za održavanje.

Po iskustvu naših majstora za veš mašine, kao i korisnika složili su se da Samsung uređaji za pranje imaju miran rad, bez stvaranja buke na zadovoljstvo velikog broja korisnika. Kao pozitivna iskustva pored kvalitetnog rada bez puno kvarova se navode i moderne funkcije i karakteristike, kao i različitost cena koje mogu pogodovati svačijem džepu.

Sa druge strane ima i nedostataka gde se korisnici žale da se na visokim obrtajima centrifuge gužva rublje, kao i da se posle dužeg vremenskog perioda korišćenja Samsung uređaja za pranje stvaraju problemi sa otežanim uzimanjem omekšivača ili kvarovi displeja osetljivih na dodir itd. Kako ni jedan električni uređaj nije večan, posle određenog broja pranja je potreban servis veš mašina Samsung kako bi se otklonili kvarovi.

Ako vam se dešava da veš mašina primi vodu i stane pozovite Extem servis

Servis ves masina Samsung

Ukoliko vam je potreban servis mašina za sušenje veša kontaktirajte Extem Beograd

POPRAVKA VEŠ MAŠINA SAMSUNG

Do kvara na Samsung veš mašini može doći neadekvatnom upotrebom ili usled dotrajalosti određene komponente. Uređaji za pranje su sastavljeni u jednu celinu od mnogo elemenata koji su međusobno povezani, a mogu se podeliti na:

  1. Mehaničke delove
  2. Hidraulične delove
  3. Električne delove

Kao što smo rekli svi ovi delovi su međusobno povezani i imaju svoju ulogu u određenom trenutku u procesu pranja. Ako jedan od tih delova ne funkcioniše potpuno ispravno može izazvati kvar na drugom elementu koji je u ispravnom stanju, zato je potrebno vršiti redovan servis veš mašine. Najčešće popravke Samsung veš mašina, kao i drugih marki su:

Popravka veš mašina Samsung dok je u garanciji potrebno je da se vrši u ovlašćenom servisu, dok nakon isteka garancije, slobodno se možete osloniti na naš Extem servis bele tehnike Beograd čiji majstori su stručni za otklanjanje kvarova na svim brendovima uređaja za pranje.

MERE OPREZA PRI KORIŠĆENJU SAMSUNG VEŠ MAŠINE

Upotreba električnih aparata zahteva mere opreza i pravilan način korišćenja kako ne bi došlo do povreda i kako bi produžili životni vek našem uređaju za pranje i smanjili potrebu za servis veš mašina. Bezbednost je na prvom mestu kako nas samih tako i ostalih ukućana, naročito dece koja nemarnošću ili neznanjem mogu izazvati neželjene posledice zato budimo oprezni prilikom korišćenja.

Naši majstori uspešno rade servis veš mašina Ariston Hotpoint u najkraćem roku

Popravka ves masina Samsung

Ukoliko veš mašina skače i lupa, ne čekajte, pozovite Extem servis!

- Ako našu Samsung veš mašinu nismo koristili određeno vreme, slavinu za vodu potrebno je lagano odvrnuti kako pritisak vazduha u crevu ne bi oštetio ventil i doveo do curenja vode koja može izazvati poplavu u prostoriji.

- Ukoliko se prilikom rada uređaja za pranje prikaže greška na displeju vezano za ispuštanje vode, treba proveriti da li je došlo do zastoja u odvodu, jer može doći do požara ili strujnog udara. U svakom slučaju treba pozvati servis veš mašina da urade dijagnostiku da ne bi došlo do neželjenih posledica.

- Prilikom zatvaranja vrata, voditi računa da se odeća ugura unutar bubnja, kako ne bi došlo do priklještenja odeće vratima, što može prouzrokovati kidanje odeće ili kidanje gume na vratima usled čega može doći do curenja vode napolje i izazivanje poplave, što može biti veliki problem ako niste kući. U slučaju oštećenja gume, obavezno izvršiti zamenu gume na vratima veš mašine.

- Nije poželjno pored vaših Samsung veš mašina postavljati predmete koji stvaraju elektromagnetna polja, jer može doći do kvarova.

- Prilikom pranja na višim temperaturama uređaji za pranje izbacuju vrelu vodu. Ako crevo nije sprovedeno direktno u kanalizacionu cev, pazite se da ne dođete u kontakt sa ispuštenom vodom kako ne bi došlo do opekotina.

- Topla preporuka iz servisa veš mašina Samsung je da deci ne bi smelo dozvoljavati da se igraju prilikom pranja veš mašine kako ne bi došlo do priklještenja prilikom pomeranja veš mašine usled centrifuge ili opekotina usled dodirivanja stakla na vratima, ako se pere na visokim temperaturama.

- Obavezno isprazniti džepove garderobe koju peremo, jer čvrsti predmeti kao što su kovani novčići, špenadle, igle, kamenčići i ostalo mogu dovesti do oštećenja Samsung veš mašina.

Ovo su samo neke mere opreza kojih se trebamo pridržavati kako ne bi došlo do ozleda i havarije. Pravilnom upotrebom takođe ćemo odložiti i bespotreban servis veš mašina.

Ako vam je potreban servis veš mašina Indesit, slobodno nas kontaktirajte!

smart things aplikacija za samsung ves masine

Potrebna vam je popravka sudomašina, pozovite naš servis!

KAKO POVEZATI SAMSUNG VEŠ MAŠINU NA SMART THINGS APLIKACIJU?

Savremeni životni stil i inovacije koje nam doprinose interaktivnom i kreativnom upravljanju uređajima u domaćinstvima čine svakodnevne obaveze zanimljivijim, ali i jednostavnijim. Kompanija Samsung je razvila svoju aplikaciju SmartThings za povezivanje kućnih aparata preko koje možemo optimizovati i prilagoditi našim potrebama kućne aparate koji su kompatibilni sa ovom aplikacijom. Korišćenjem ove aplikacije preko pametnih telefona možete upravljati uređajima u vašem domu sa bilo kojeg mesta.

Servis veš mašina Samsung vam otkriva kako da kontrolišete vaš uređaj za pranje preko SmartThingsa. Prvo što ćete uraditi je da skinete aplikaciju preko playstora i povežete sa vašom Samsung veš mašinom. Potrebno je aktivirati pametnu kontrolu preko displeja uređaja za pranje. Pritiskom ovog dugmeta na displeju aktivira se indikator. U slučaju da se indikator nije aktivirao ispisaće tekst „pošalji mašini za veš“, u suprotnom će ispisati „Start“. Zatim je potrebno da izaberemo željeni ciklus za pranje tako što ćemo u listi ciklusa odabrati onaj koji nama odgovar i potvrditi pritiskom dugmeta „OK“.

U podešavanjima opcija pranja u SmartThingsu možemo kontrolisati temperaturu pritiskanjem dugmeta „Temp“ odaberemo željenu temperaturu i potvrdimo. Pritiskom na dugme „Ispiranje“ otvara nam se lista gde možemo označiti koliki broj ispiranja želimo. Preko dugmeta „Centrifuga“ možemo odabrati željenu brzinu obrtaja kojom će se bubanj okretati za vreme centrifugiranja. Ako želite da se veš brže osuši savet majstora servisa veš mašina Samsung je da podesite veću brzinu centrifuge jer se tako rublje bolje iscedi. SmartThings vam omogućava da podesite i vlastiti ciklus pranja gde ćete iz liste podesiti željene stavke i sačuvati, tako što ćete kliknuti na dugme plus i dodati u listu, pa ga odabirom koristiti u narednim pranjima. Ako želite da obrišete vaša podešavanja kliknite na dugme minus. Aplikacija za veš mašine Samsung vas obaveštava alarmom na kraju ciklusa pranja da je rublje ostalo i nije izvađeno iz bubnja.

Prilikom startovanja Samsung veš mašine u aplikaciji SmatThing možete videti koliko je vremena preostalo do kraja pranja. Možete i zaustaviti pranje pritiskanjem dugmeta „Otkaži“ ili „Pauza“.

Servis veš mašina Samsung prepustite stručnim licima koji su obučeni za otklanjanje kvarova. Vodite računa o vašim aparatima kako bi vam duže trajali, redovno čišćenje i pravilna upotreba produžava njihov životni vek. Za sve nedoumice uvek možete pozvati Extem sevis bele tehnike Beograd i naši majstori će vam uvek rado pomoći i izaći na teren u najkraćem mogućem roku.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon