⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

extem-servis-bele-tehnike
  • Pozovite! Da se upoznamo, sarađujemo i postanemo prijatelji

  • Povoljno vršimo servisiranje vaših uređaja

  • Ostvarite popuste u Extem servisu bele tehnike Beograd

  • Extem kućni majstori su prijatelji za ceo život

SERVIS BELE TEHNIKE BEOGRAD


Servis
veš mašina

servis ves masina

EXTEM Servis bele tehnike Beograd vrši montažu i popravku veš mašina svih brendova. Otklanjamo sve vrste kvarova u najbržem roku.

Servis
Sudomašina

servis sudomasina

U rekordnom roku vršimo montažu i popravku sudomašina. Ukoliko vaš uređaj ima nepravilan rad, slobodno pozovite Extem servis bele tehnike Beograd.

Servis
Mašina za sušenje veša

servis masina za susenje vesa

Kvalitetan i stručan rad je preporuka da popravku mašina za sušenje veša uardite u Extem servisu bele tehnike Beograd po najpovoljnijim uslovima.

Servis
Bojlera

servis bojlera

Montažu i popravku bojlera prepustite stručnim licima Extem servisa bele tehnike Beograd. Ukažite nam poverenje i garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom.

Servis
Električnih šporeta

servis elektricnih sporeta

Ručak ne sme da kasni, to najbolje znaju kućni majstori Extem servisa bele tehnike Beograd, zato će oni stići kod vas na vreme, za popravku električnog šporeta.

Servis
TA peći

servis ta peci

Popravka TA peći u zimskom periodu je za majstore Extem servisa bele tehnike Beograd prioritet, dakle pozovite nas odmah i neće vam biti hladno.

Extem servis bele tehnike Beograd


Extem servis vrši povoljno servis bele tehnike u Beogradu i široj okolini. Obavljamo popravke bele tehnike svih brendova i modela. Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ovih delatnosti i kvalitetan rad je garancija kvaliteta u otklanjanju kvarova. Sve popravke vršimo u dogovorenom roku i sa ponosom možemo istaći da imamo stotine zadovoljnih klijenata što je za nas i najveća satisfakcija da smo na pravom putu i nastavimo da rastemo kao društveno odgovorna firma.

Extem servis bele tehnike daje posebne popuste i povoljnosti određenim kategorijama naših sugrađana kao i licima sa posebnim potrebama. Naši stalni klijenti takođe ostvaruju popust na servis bele tehnike, kao i kućni saveti koji kod nas imaju posebne pogodnosti.

Naši majstori Extem servisa bele tehnike u dogovoru sa vama dolaze na kućnu adresu i zavisno od kvara, pojedine popravke bele tehnike možemo obaviti na licu mesta ili ako je kvar zahtevniji, uređaj poneti u naš servis i otkloniti kvar .

Za pojedine servise bele tehnike dajemo određenu garanciju. Zamenske delove postavljamo nove i uglavnom originalne delove, osim u situacijama kada se originalni deo ne može nabaviti, pa se postavljaju odgovarajući zamenski delovi.

Ukoliko vam je potreban servis mašina za sušenje veša pozovite nas

popravka bele tehnike

Extem servis vrši zamenu ležaja na veš mašini, pozovite nas!

Poslednjih godina razvojem tehnologije se na našem tržištu pojavljuje sve veći broj električnih aparata koji su veoma korisni i olakšavaju nam život i smanjuju vreme koje smo ranije trošili obavljajući manuelno određene delatnosti. U velikim lancima maloprodajnih objekata bele tehnike u Beogradu i drugim većim gradovima možemo naći veliki izbor brendova poput Samsung, Siemens, Fujitsu, LG, Miele, Midea, Gorenje, Bosh, Beko, Candy, Ariston, Whirlpool, AEG, Tesla, Fox, Vox, Vivax i druge. Naravno svi smo svedoci da se većom konkurencijom na tržištu nije povećao i kvalitet kod proizvođača električnih uređaja a određeni proizvođači su počeli da proizvode električne uređaje različitih klasa. Tako danas imamo u ponudi električne uređaje istih proizvođača čije se cene kreću od par hiljada dinara do nekoliko desetina hiljada. Pored boljih performansi, višom cenom dobijamo i na kvalitetu električnih aparata. Po iskustvu majstora iz servisa bele tehnike, uređaji koji se proizvode poslednjih godina su skloniji kvarovima nego uređaji koji su se proizvodili pre više desetina godina. Bilo da su skuplji ili jeftiniji kvarovi bele tehnike i ostalih električnih aparata su neminovni.

Extem servis bele tehnike sa dugogodišnjim iskustvom vrši popravku bele tehnike.
U našoj ponudi se nalaze sledeće usluge:

SERVIS VEŠ MAŠINA EXTEM

Po nekim istraživanjima prosečno domaćinstvo godišnje uključuje 260 puta veš mašinu, što je prizanćete veoma često i zato treba odabrati uređaj koji će odgovarati vama zavisno od vaših potreba za pranjem i količinom veša koji perete. Noviji modeli veš mašina imaju i naprednije funkcije, samim tim su neke i skuplje za održavanje prilikom kvarova. Extem servis bele tehnike vrši popravku veš mašina svih brendova i modela. Naši majstori za servis veš mašina izlaze na teren po pozivu. Uspešno otklanjamo sve kvarove na veš mašinama i možete nam se slobodno obratiti bilo da vam treba zamena grejača, zamena kondenzatora, popravka programatora, popravka elektromotora, zamena ležaja, zamena tunel gume, popravka pumpe za vodu ili bilo koji drugi kvar veš mašine. Takođe radimo montažu i nivelisanje veš mašine. Pravilnom upotrebom i redovnim održavanjem izbećićete skupocene popravke i servis veš mašina.

SERVIS SUDOMAŠINA EXTEM

Svima nam teško pada kada se nagomilaju sudovi za pranje i retko ko voli da pere sudove, zato tu u pomoć uskače mašina za pranje sudova, koja nam štedi dragoceno vreme i izlaganje ruku sredstvima za ručno pranje. Veoma je bitno znati pravilno korišćenje sudomašine, zato uvek pročitajte uputstva koja dobijate uz vaš uređaj. Većina sudomašina nemaju drobilice za otpad pa je potrebno da pre pakovanja posuđa u sudomašinu uklonite ostatke hrane, kako ne bi došlo do zapušenja. Pravilnim pakovanjem posuđa ćete omogućiti i kvalitetnije pranje. Pojedini materijali od kojih su napravljeni delovi posuda nisu preporučljivi za mašinsko pranje, pa bi trebalo voditi računa o tome. Prekomerno sipanje deterdženta ne znači da će posuđe biti bolje oprano zato se pridržavajte uputstva. Dakle pravilnim rukovanjem, potrebe za popravkom sudomašina će biti manje. Extem servis bele tehnike Beograd vrši sve vrste popravki i servisa sudo mašina kao što su zamena grejača, popravka instalacija, popravka programatora, servis motora, čišćenje filtera i ostalo. Kao i montažu i ugradnju sudomašina.

Slobodno nas kontaktirajte ako vam treba zamena grejača na veš mašini

servis bele tehnike

Extem servis veš mašina vam stoji na raspolaganju

SERVIS MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA EXTEM

Nakon pranja kako bi naša garderoba bila lepo osušena i mekana treba je pravilno rasporediti u bubnju mašine za sušenje veša tako što ćemo ravnomerno pomešati veće i manje komade garderobe. Pre ubacivanja veša u mašinu za sušenje, potrebno je da garderoba ne bude potpuno mokra, već da je u mašini za pranje veša prošla kroz program centrifuge i tako će se i smanjiti vreme sušenja. Pravilnom upotrebom i održavanjem ćemo produžiti i vek trajanja našeg uređaja. Između ostalog potrebno je i redovno čišćenje filtera za dlake. Nije preporučljivo prepunjavanje bubnja mašine za sušenje veša. S vremena na vreme je poželjno sa krpom očistiti senzor za merenje vlage i samim time će i sušenje biti kvalitetnije. Jednom mesečno je poželjno i čišćenje izmenjivača toplote, osim ako vaš uređaj nema samočisteći kondenzator. Za sve vrste kvarova na mašini za sušenje veša se možete javiti Extem servisu bele tehnike Beograd, naši majstori vrše zamenu filtera, grejača, pumpe, termostata, programatora i ostalih delova, dakle ako vam je potreban servis mašina za sušenje veša, pozovite nas.

SERVIS BOJLERA EXTEM

Bojlere možemo podeliti u dva najosnovnija tipa, a to su vertikalni bojleri i horizontalni bojleri koji se razlikuju u načinu montiranja, Vertikalni se kače na zid, dok se horizontalni mogu kačiti i na zid I na plafon. Pored ove podele, možemo ih razvrstati i u akumulacione, protočne bojlere, prelivne i kombinovane bojlere. Extem servis bele tehnike radi popravku i montažu svih vrsta bojlera, slobodno možete kontaktirati naše majstore za bojlere za bilo koju vrstu saveta ukoliko vam je potrebna. U našem servisu bojlera možete uraditi zamenu sigurnosnog ventila, čišćenje kamenca i zamenu grejača, zamenu termostata, zamenu brinoks creva, popravku elektroinstalacija i ostale popravke. Neadekvatna montaža bojlera može da izazove katastrofalne posledice, kao I određeni kvarovi zato popravku bojlera prepustite iskusnim majstorima. Veoma je bitno i redovno održavanje bojlera poput čišćenja kamenca, kontrolisanje grejača, provera sigurnosnog ventila itd.

majstor za belu tehniku

Extem servis, vrši zamenu tunel gume na veš mašini po povoljnim cenama

SERVIS ELEKTRIČNIH ŠPORETA EXTEM

Električni šporeti se koriste svakodnevno u domaćinstvu za pripremu hrane. Kod nas su i dalje zastupljeni klasični šporeti sa ringlama, ali su u sve većoj upotrebi šporeti sa ravnim pločama koji se dele na staklokeramičke i indukcijske. Zatim imamo električne i kombinovane šporete koji rade na plin i električnu energiju ili samo plinski šporeti. Svi se oni koriste u istu svrhu, ali rade na različite principe i potreban im je različit vid održavanja i način upotrebe. Takođe na našem tržištu možemo naći i različite rerne koje su u sklopu šporeta ili ugradne rerne. Klasični šporeti sa ringlama su jeftiniji za održavanje, pored dizajna imaju naravno svoje prednosti i mane u funkcionalnom smislu. Šporeti sa ravnom keramičkom pločom su modernog dizajna, koriste se posebna sredstva za čišćenje kako ne bi došlo do grebanja površine. Njihove ringle se znatno brže zagreju od ringli klasičnih šporeta. Kombinovani ili samo plinski šporeti moraju da imaju posebne sigurnosne izvedbe po evropskim standardima kako ne bi došlo do neželjenih ekscesa. Ukoliko imate kvarove i potreban vam je servis električnih šporeta na bilo kom modelu možete kontaktirati Extem servis bele tehnike.

SERVIS TA PEĆI EXTEM

TA peći su grejna tela koja se napajaju električnom energijom i tu energiju akumuliraju u šamotnim ciglama koje se nalaze unutar TA peći i pretvaraju u toplotnu energiju. Jedan od najjeftinijih vidova grejanja je pomoću termoakumulacionih peći. Kada se približi zimska sezona poželjno je uraditi kontrolu i servis TA peći, što vam mogu uraditi majstori iz Extem servisa bele tehnike. U našem servisu možete uraditi zamenu grejača, zamenu termostata, zamenu ventilatora, zamenu kamene vune, popravku instalacija, zamenu šamotnih cigli, čišćenje vazdušnih kanala, farbanje i ostale popravke TA peći. Na našem tržištu su najzastupljenije TA peći od 2kw – 6kw različitih proizvođača i modela, najčešće su to AEG, CER, MAGNOHROM, IGOTHERM, ELNUR. Extem servis bele tehnike preporučuje redovan servis TA peći kako vam ne bi zakazala u sred sezone u hladnim zimskim danima. Dešava se često da se ne primeti da od tri grejača ne radi jedan I onda peć mnogo duže koristi električnu energiju kako bi dostigla temperaturu koju smo joj zadali na termostatu što može produžiti njeno akumuliranje van jeftine struje i odraziti se na naš račun za struju. Iz bezbednosnih razloga treba proveravati ispravnost sigurnosnog i radnog termostata, električnih instalacija, da nije došlo do nagorevanja žica

Mi smo:

Pouzdani

100%

Brzi

100%

Odgovorni

100%

Profesionalni

100%
servis bele tehnike i ves masinaZato što imamo više od:

🏅

Godina iskustva

🙂

Zadovoljnih klijenata

🔧

Otklonjenih kvarova

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon