⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA BEKO

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE BEKO BEOGRAD


Iz iskustva naših majstora iz Extem servisa veš mašina Beograd, zadovoljni vlasnici Beko uređaja za pranje navode da je prilikom kupovine ovih uređaja presudio dobar odnos između cene i kvaliteta. Davanjem garancije od 5 godina na servis veš mašina Beko, kupci imaju veću sigurnost u kvalitet Beko uređaja za pranje. I ako na to dodamo veliki broj programa i funkcija za efikasnije pranje veša uz prosečnu potrebu za servis veš mašina Beko, ovi uređaji za pranje mogu biti pravi izbor prilikom kupovine.

Korisnici Beko veš mašina navode brojne performanse novih modela kao i da je režim rada tiši u odnosu na pređašnje modele koje su posedovali i da većina modela pere brže od proseka. S druge strane kod pojedinih modela je prostor za rublje manji od očekivanog i određene popravke uređaja za pranje ne ulaze u garanciju za servis veš mašina Beko, ali se u diskusijama ne navodi to kao razlog da ne preporuče kupovinu Beko uređaja za pranje.

Popravka veš mašina Beko

Extem servis veš mašina Beograd vrši popravke uređaja za pranje svih brendova, tako i servis veš mašina Beko spada u opseg sa čijim kvarovima smo upoznati i uspešno ih otklanjamo. Određeni modeli uređaja za pranje imaju učestalije kvarove od drugih modela sa čime su se već upoznali naši majstori za veš mašine. Zato je najbolje da prilikom kontaktiranja servisa veš mašina Beko da navedete tačno o kom modelu se radi i opišete kvar u kratkim crtama. Majstori Extem servisa veš mašina izlaze na teren sedam dana u nedelji i možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana kako bi ugovorili dolazak na adresu u najkraćem mogućem roku.

Potrebno vam je čišćenje filtera veš mašine ili zamena, obratite se Extem servisu

Servis ves masina Beko

Ukoliko veš mašina izbacuje osigurač pozovite Extem servis bele tehnike!

Uređaji za pranje su sastavljeni od mnogobrojnih komponenti koje su u procesu rada izložene različitim uticajima što dovodi do neminovnog kvara određenih delova. U servis Beko veš mašina spadaju različite popravke veš mašina kao što su:

Pravilnom upotrebom i redovnim čišćenjem veš mašina, smanjićete i potrebu za servis veš mašina. Prilikom kupovine uređaja za pranje dobijate i uputstvo za upotrebu koje retko ko od nas čita, a veoma je korisno. Zato ako ga do sada niste pročitali, topla preporuka servisa veš mašina Beko je da ga temeljno pročitate i počnete da primenjujete korisne savete.

Pojašnjenje programa Beko veš mašina

Ukoliko već posedujete ili tek planirate da kupite Beko veš mašinu trebalo bi da se upoznate i sa njenim mogućnostima i performansama zbog postizanja boljeg efekta pranja.

Ovaj vodič je sveobuhvatan dok za pojedinačne modele morate pogledati u specifikaciji vašeg uređaja ili se obratiti servisu Beko veš mašina za pomoć ili instrukcije.

Beko veš mašine u ponudi imaju tri osnovna tipa programa, a to su pamuk, vuna i sintetika. Kod sva tri programa može da se odabere temperatura iako je podešena posebna temperatura i brzina centrifuge ponaosob za sve vrste tkanina.

Pamuk

Program za pamuk se koristi uglavnom za pamučne tkanine kao što su peškiri, posteljine, odeća itd. 90C se koristi za jako zaprljanu pamučnu odeću, stoljnake, peškire i ostalo. 60C se koristi za umereno prljav obojeni pamuk kao što su košulje, veš za spavanje, majice i ostalo. Kao i za umereno prljav beli veš. 30C – 40C se koristi za senzitivne tkanine.

Extem Beograd vrši i servis veš mašina Candy

Popravka ves masina Beko

Primetili ste da veš mašina ne greje vodu, pozovite Extem servis bele tehnike!

Sintetika

Program za sintetiku je prilagođen odeći koja u svom sastavu sadrži najlon i poliester. Temperatura na 60C se koristi za uobičajeno zaprljanu odeću i tkanine postojanih boja. Temperature od 30C- 40C se koriste za senzitivne tkanine i odeću mešavine tkanina. Hladno pranje se koristi za jako osetljive tkanine.

Vuna

Koristi se za tkanine u čijem sastavu preovladava vuna. 30 – 40C je idealan za senzitivnu odeću poput vune ili mešavine tkanina. Kako navode u servisu veš mašina Beko osim standardnih programa za pranje u ponudi imaju veliku paletu dopunskih programa kod kojih se takođe mogu podesiti temperature i brzina centrifuge.

Antialergijski program je namenjen za pranje tkanina duži vremenski period na višim temperaturama koji poseduje i dopunski ciklus ispiranja zbog odstranjivanja alergena i bakterija. Automatski program prepoznaje koliko je odeća zaprljana i samostalno određuje temperaturu i dužinu pranja. Program dečija odeća sprovodi duže izlaganje toploj vodi kao i dopunsko ispiranje zbog eleminisanja bakterija. Eko pamuk program pere uobičajeno pamučne tkanine uz smanjen utrošak vode i struje, ali po iskustvu pojedinih korisnika koje su preneli servisu Beko veš mašina nedovoljno dobro opere. Program tamna odeća upražnjava niske temperature sa manje vrtenja kako odeća ne bi izbledela. Program osvežavanja nije potpun ciklus, ali osvežava ne potpuno prljavu odeću. Traje oko 30 minuta i korišćenjem pare i jona neutralize neprijatne mirise iz garderobe. Program ručno pranje je pogodan za odeću od vune i osetljivu odeću na kojoj piše za ručno pranje jer se ne upotrebljavaju više temperature, a garderoba se polako okreće u bubnju veš mašine i tako ne može doći do njenog oštećenja.

Pored navedenih programa koje vam je predstavio servis veš mašina Beko postoje i još mnogi drugi koje ćemo samo navesti, a to su: GantleCare, Hygiene+, Intenzivni, Program za sportsku odeću, Brzo pranje, Košulje, StainExpert,SteamTherapy, Super kratki Express, Clean & Wear, Woolmark i ostali. Svi ovi programi su jako korisni za različite potrebe pranja, a na vama je da odaberete šta vam pogoduje u datom trenutku.

U slučaju da veš mašina ne prima vodu , kontaktirajte Extem servis Beograd

Servis masina za pranje Beko

Hitno vam je potrebna zamena programatora na veš mašini, pozovite Extem!

O kompaniji Beko

Beko elektronik osnovali su Vehbi Koc (koji je osnivač Arcelika matične kompanije Beka), i osnivač Koc Holdinga i Leon Bejerano u Istambulu u Turskoj 1954 godine. Kompanija je dobila ime kombinacijom prva dva slova prezimena suosnivača. 2004. godine Beko je kupio Nemačku elektronsku kompaniju Grunding, a do Januara 2005. godine Beko i njegov rival Turski brend elektronike i bele tehnike Vestel su činili više od polovine svih televizora proizvedenih u Evropi. Na vanrednoj skupštini akcionara Arcelik grupe Juna 2009. godine odlučeno je da se pripoje Arcelik sa produžnicom kompanije Grunding elektronik preuzimanjem celokupne imovine i obaveza Grundinga u celini.

Kompanija Arcelik posluje sa 14 industrijskih pogona u Turskoj, Rusiji, Kini, Rumunij, Južnoj Africi i Tajlandu. Sa preko dvadeset hiljada zaposlenih i prodajnim mestima u preko 25 država, u svojoj ponudi imaju modele za deset različitih brendova ( Beko, Grunding, Arcelik, Liesure, Defi, Flavel, Arktik, Altus, Blomberg i Elektrabregenz). Zahvaljujući dobro organizovanoj prodaji u 130 zemalja širom sveta ova grupa konstantno beleži rast u prometu u maloprodajnoj mreži bele tehnike i između ostalog i veš mašina Beko.

Zvaničnu kancelariju u Beogradu Beko je otvorio 2015. godine odakle će upravljati celim Balkanom. Iz godine u godinu šire svoju mrežu u maloprodaji kao i servis veš mašina Beko. Kako su istakli na otvaranju predstavništva da će klijentima ponuditi visok kvalitet i energetsku efikasnost po pristojnoj ceni.

Kako ističu iz kompanije Beko da su u prethodne dve decenije bili usmereni na inovacije čime bi poboljšali kvalitet i zdravlje života svojih vernih potrošača. Jednostavnost i praktičnost tehnologija je načinio ovu kompaniju najbrže napredujuću u Evropi. Podstičući novije generacije da se okrenu zdravijem načinu života uspostavljena su partnerstva sa sportskim klubovima i takmičenjima poput Barselone, Fenerbahčea, UNICEF, FIBA itd.

Po iskustvu korisnika servisa veš mašina Beko, predstavljamo vam nedostatke i prednosti ovih uređaja za pranje.

Prednosti Beko veš mašina

  • Dobar odnos cene i kvaliteta
  • Mnoštvo programa
  • Brzo pranje rublja
  • Pouzdane, efikasne
  • Retki kvarovi
  • Garancija 5 godina

Nedostaci Beko veš mašina

  • Određeni kvarovi mogu biti skupi
  • Pojedini modeli sa ograničenim prostorom za veš

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon