⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA TESLA

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE TESLA BEOGRAD


Pojava novih brendova na tržištu je izazov kako za kupce tako i za Extem servis veš mašina Beograd. Potrošači uglavnom prema nepoznatim brendovima u početku imaju gard, dok ne čuju iskustva prijatelja i komšija koji poseduju novonastale brendove, dok iz ugla majstora za servis veš mašina Tesla ne bi trebalo da bude puno nepoznanica u otklanjanju kvarova, jer svi uređaji za pranje funkcionišu po istom principu.

Kompanija Comtrade promovisala je novi proizvod u svom asortimanu bele tehnike veš mašine Tesla sa novim sloganom za sveukupnu robnu marku „Tehnologija svima“. Ovaj brend je kreiran po ideji Nikole Tesle velikog Srpskog izumitelja da tehnološki izumi ne trebaju biti povlastica bogatih, već pristupačni svim građanima. Vodeći se njegovim pogledima budućnosti, raznoliki artikli bele tehnike kompanije Comtrade dostupni su svačijem domu svakodnevno. Uređaji bele tehnike pod brendom Tesla koji su dostupni svima poseduju inovativne funkcije koje olakšavaju svakodnevni život i takođe nude modele sa uštedom električne energije koji su svakako za pohvalu od strane Extem servisa veš mašina Beograd. Petogodišnja garancija na uređaje za pranje uliva kupcima sigurnost i poverenje u pogledu kvaliteta, kao i servisa veš mašina Tesla.

Tesla uređaje za pranje karakteriše izražajan i stilizovan dizajn, koje istovremeno zadovoljavaju i u nekim segmentima prevazilaze sve trenutne standarde. Kako kažu u servisu veš mašina Tesla ovi uređaji su snažni i jaki, jer su izrađeni od debljeg lima koji se inače koristi u proizvodnji pojedinih proizvođača što im omogućava stabilan rad bez oscilacija prilikom centrifugiranja. Extem servis bele tehnike Beograd se u poslednje vreme susreće sve više sa uređajima za pranje ovog brenda i može se reći da ispunjavaju sve potrebe jednog domaćinstva kako sa tehničke strane, tako i sa naprednim funkcijama pranja. Uređaji sa punjenjem s preda su standardnih dimenzija 595mm širine i 470mm dubine, A++ energetskog razreda, kapaciteta bubnja od 6,5kg, centrifuge od 800 obrtaja u minuti, nominalnog napona od 220-240V, nivo buke pranja od 59db, nivo buke centrifuge od 74db.

Extem Beograd povoljno vrši servis sudo mašina, pozovite nas!

Servis ves masina Tesla

Ako vam je potreban servis veš mašina Bosch obratite se nama.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA TESLA

Nakon isteka garancije popravku veš mašina Tesla možete vršiti u Extem servisu veš mašina Beograd, jer naši majstori sa bogatim iskustvom u otklanjanju kvarova na uređejima za pranje će doći na vašu kućnu adresu i izvršiti popravku veš mašine u najkraćem mogućem roku.

Da bi imali što manje potreba za popravke veš mašina Tesla potrebno je ispoštovati uputstvo za upotrebu uređaja za pranje. Nije poželjno prati odeću koja je prvobitno bila u dodiru sa visokozapaljivim materijama ili eksplozivnim materijama kao što su naftni derivati, ulja, farbe, zapaljivi razređivači i ostalo, jer može doći do izazivanja požara, zato je najbolje takvu garderobu prvo ručno oprati. Preporuka servis veš mašina Tesla je da uređaje za pranje držite u zatvorenom, dobro provetrenom prostoru, izbegavati postavke u kupatilima i prostorima gde ima dosta vlage.

Prilikom montaže uređaja za pranje potreno je ukloniti transportne šrafove i izvršiti nivelisanje veš mašine. Izbegavati postavljanje predmeta na poklopce uređaja, vrata normalno otvarati i zatvarati, bez oslanjanja na njih kako se ne bi oštetila i zahtevala popravku veš mašine Tesla. Ukoliko morate prenositi uređaj u neku drugu prostoriju potrebno je prvo ispustiti svu vodu kako ne bi došla u kontakt sa elektronskim delovima i dovelo do kvara istih, zatim postaviti transportne šrafove koje smo skinuli prilikom prve montaže uređaja za pranje. Nakon obavljenog ciklusa pranja, potreno je sačekati 2min, pa tek onda otvoriti vrata, koja su u tom periodu automatski blokirana. Nasilno otvaranje može oštetiti uređaj, a kako kažu u Extem servisu veš mašina to je veoma čest slučaj.

Popravka veš mašina Tesla nije nimalo drugačija od drugih brendova, najčešći kvarovi koje otklanjaju naši Extem majstori za veš mašine su:

OTKLANJANJE KVAROVA NA VEŠ MAŠINI TESLA

Usled određenih problema u radu vašeg uređaja za pranje, pre nego što kontaktirate servis veš mašina Tesla, pojedine nepravilnosti u radu možete rešiti i samostalno, bez usluga majstora za popravku veš mašine.

Uređaj za pranje ne kreće sa radom. Kao mogući razlog može biti da vrata nisu zatvorena kako treba. Pogledajte da li je neko rublje zapalo između vrata i gume koje ne dozvoljava normalno zatvaranje vrata.

Treba vam servis veš mašina LG, pozovite Extem servis bele tehike Beograd

Popravka Tesla ves masina

Extem Beograd radi servis veš mašina Whirlpool po najpovoljnijim cenama

U slučajevima kad se vrata ne mogu otvoriti, mogući razlog je aktivacija funkcije zaštite i pre nego što kontaktirate neki servis veš mašina Tesla iskljčute uređaj sa napajanja električnom energijom i iznova pokrenite.

Ako primetite da curi voda iz uređaja za pranje, velika verovatnoća je da odvodno ili dovodno crevo nije lepo prikačeno. Potrebno je da proverite spojeve creva za vodu i dotegnete, ako je potreno. Ako su creva u redu obrtite se servisu veš mašina Tesla.

Ukoliko se displej na uređaju ne pali, isključite veš mašinu sa napajanja električnom energijom, jer je moguće da se desio problem sa spajanjem u programatoru ili drugom elementu vašeg uređaja. Ako se ponovnim uključivanjem u struju ne upali displej obratite se Extem servisu bele tehnike.

Ako se prilikom paljenja čuje nekarakteristična buka, moguće je da prilikom montaže nisu uklonjeni transportni šrafovi, takođe uzroci mogu biti da uređaj nije nivelisan ili postavljen na stabilnoj podlozi.

RADNI USLOVI VEŠ MAŠINE TESLA

Temperaturni uslovi bi morali biti između 0 – 40 stepeni celzijusa. Ako se mašina koristi na temperaturama manjim od 0 stepeni može se dogoditi kvar odvodnog sistema i ulaznog ventila. Ako je uređaj za pranje postavljen u prostoriji gde su temperature niže od 0 stepeni celzijusa, majstori iz servis veš mašina Tesla savetuju da ga obavezno prenesete u prostoriju sa višim temperaturama i proverite da li je možda došlo do zamrzavanja vode u sistemu za dovod i odvod.

Za kvalitetno mašinsko pranje koriste se deterdženti koji proizvode minimalno pene i namenjeni su za tu svrhu, nikako tečnosti za ručno pranje garderobe. Odeću razvrstati po materijalima i odabrati odgovarajući program za pranje. Isprazniti džepove iz garderobe. Male komadiće garderobe možete ubaciti u jastučnice. Poželjno je zakopčati rajfešluse i dugmiće na odeći i presvlakama. Odeću koja se ćeba izvrnuti na naličje.

U fioci za deterdžent postoje pregrade u koje se sipa prašak za pretpranje, prašak za pranje i omekšivač, obavezno voditi računa u koju pregradu šta ide. Ukoliko se prašak zgrudvao savet majstora za servis veš mašina Tesla je da ga rastopite sa malčice vode da ne bi došlo do zapušenja u ulaznom prostoru i izlivanja vode.

Hitno vam treba servis veš mašina Zanussi, u najkraćem roku stižemo do vas!

Servis uredjaja za pranje Tesla

Extem servis bele tehnike, vrši i servis električnih šporeta.

PROGRAMI PRANJA VEŠ MAŠINA TESLA

Odloženo pranje (Delay)

Odloženo pranje je jako korisna funkcija čije korišćenje svakako preporučuje servis veš mašina Tesla, jer možete odložiti početak pranja u periodu od 0 – 24 časa. Sve što treba da uradite je da ubacite rublje u bubanj i pritisnete dugme „Delay“ i dodatnim pritiskanjem ovog dugmeta dolazite do željenog vremena za odlaganje pranja kada će se uređaj sam aktivirati za početak pranja.

Pretpranje ( Prewash)

Ova funkcija omogućuje dopunsko pranje koja se obavlja neposredno pre glavnog pranja i idealna je za uklanjanje prljavštine sa garderobe.

Dodatno ispiranje (Extra rinse)

Servis veš mašina Tesla vam preporučuje korišćenje ove funkcije, ako želite da se rublje dodatno ispira.

Brzina obrataja centrifuge ( Spin speed)

Zavisno od tipa rublja koje perete, kao i njihovu podložnost gužvanju možete izabrati broj obrtaja centrifuge pritiskom na dugme „spin speed“. Po instrukcijama servisa veš mašina Tesla koristi se tako što uzastopnim pritiskanjem dugmeta povećavate broj obrtaja i vraćate na početnu brzinu. Praktikujte mali broj obrtaja za garderobu koja je sklona gužvanju, a veliki broj obrtaja za rublje koje vam treba da se brzo osuši.

Bez centrifuge (No spin)

Ovu funkciju prilikom pranja koristite kada ne želite da se uključuje centrifuga.

Podešavanje temperature (Temp)

Ako želite drugu temperaturu od one koja je podešena, stiskajte dugme „temp“ sve dok ne izaberete onu koja vama odgovara za veš koji ste pripremili za pranje. Kad izvršite podešavanje svih parametara stisnite dugme „play“ kako bi mašina krenula sa pranjem. Za sve dodatne opcije se možete obratiti servisu veš mašina Tesla.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon