⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA LG

EXTEM SERVIS LG MAŠINA ZA PRANJE BEOGRAD


Još jedan svetski gigant u proizvodnji bele tehnike i ostalih aparata na domaćem tržištu samo može da nam pogoduje, jer se povećanjem konkurencije povećava i kvalitet što može umanjiti broj servisa veš mašina LG. Mnogi kupci uređaja ove respektabilne kompanije su zadovoljni i preneli su pozitivna mišljenja našim majstorima iz Extem servisa veš mašina Beograd. Inženjeri kompanije LG fokusirani su ka ostvarenju cilja održivog sveta i sa takvim nadahnućem kreiraju svoje proizvode. Umanjenje delovanja njihovih uređaja na životno okruženje i savesno ekološko upravljanje u procesu industrije pokazuje pravi put kojem trebaju da streme svi veliki proizvođači uređaja bele tehnike, jer takvim ophođenjem se stvara jedna lepša budućnost za nas same kao i našu planetu.

Extem servis veš mašina Beograd je prepoznao ovu kompaniju kao nekog ko promoviše pametan životni koncept sa idejom pomoći njihovim kupcima da vode zdrav način života uz korišćenje inovativnih uređaja sa što manje potrebe za servis veš mašina LG. Pokretanjem strategije koja kao prioritet postavlja zdravo okruženje i planetu stvaranjem obnovljivih izvora enegije je svakako ideja koja se treba slediti. Prikupljanjem otpadnih delova električnih uređaja i njihovim recikliranjem posle upotrebe ova kompanija propagira proizvodnju kružnog ciklusa i tako povećava stabilnost prirodnih resursa.

Sve kreće od nas samih kao individua i pravnih lica poput servisa veš mašina LG, ako svi mi zajedno promenimo način razmišljanja i ophođenja prema svom životu i okruženju u kome živimo možemo postići velike rezultate zajedno i imati jedan održivi ekosistem kome doprinosimo i mi kao Extem servis veš mašina Beograd svojim zalaganjem u prikupljanju elektronskih uređaja za reciklažu i drugim sferama.

Ukoliko vam je potreban servis mašina za sušenje veša, pozovite Extem Beograd

Servis ves masina LG

Potreban vam je servis veš mašina Bosch odmah pozovite Extem servis bele tehnike!

SERVIS VEŠ MAŠINA LG U GARANCIJI

Dok je uređaj pod garancijom servis veš mašina LG vršite u ovlašćenom servisu. Prilikom kupovine uređaja za pranje obavezno sačuvajte fiskalni račun i garantni list i po potrebi registrujte vaš uređaj na sajtu za produženje garancije. Fiskalni isečak poželjno je iskopirati, jer štampa na trakama veoma često izbledi, pa se ne vide potrebni podaci. Nakon isteka garancije uređaj možete održavati u bilo kom servisu bele tehnike.

Veš mašina LG ne podleže garanciji u sledećim situacijama:

  • Ukoliko je uređaj bio uključen na napon koji nije predviđen u specifikaciji.
  • Ukoliko je uzrok kvara nepravilno rukovanje koje nije po uputstvu za upotrebu.
  • Ako su štetu na uređaju napravili miševi, buba-švabe itd.
  • Ispravke servisa koje je obavilo treće lice.
  • Buka i vibriranje koje je uobičajeno kao što su zvuci centrifuge, ispuštanja vode itd.

Extem servis veš mašina Beograd vam preporučuje da se pridržavate uputstva za upotrebu koje ste dobili prilikom kupovine, kako biste pravilno i dugovečno koristili vaš uređaj.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA LG

Da bi vaše rublje bilo blistavo čisto potrebno je da uređaj funkcioniše besprekorno. Kako su uređaji za pranje napravljeni iz više pojedinačnih elemenata koji deluju kao jedna celina, neophodno je da su svi oni u funkciji kako bi dali najbolje rezultate pranja. U slučaju kvara neke komponente na vašem uređaju, poželjno je što pre izvršiti popravku veš mašine LG, kako ne bi daljom upotrebom izazvali kvar druge komponente koje su međusobno povezane, što će povećati i trošak za servis veš mašine.

Jako je bitno uraditi dobro dijagnostiku kvara, zato popravku veš mašina LG prepustite stručnim licima, da ne bi bespotrebnom zamenom određenih delova gubili novac i vreme. Majstor za veš mašine pravilnom dijagnostikom treba da locira kvar određene komponente, koju ako ne može popraviti treba zameniti najbolje originalnim delom koji je predviđen za vaš model, zato je najbolje obratiti se pouzdanom servisu bele tehnike kako bi obavili servis veš mašine LG na adekvatan način.

Najčešće popravke LG veš mašina su:

Treba vam servis veš mašina Tesla, pozovite Extem Beograd

Popravka LG ves masina

Extem Beograd vrši servis veš mašina Whirlpool po povoljnim cenama

MOGUĆI PROBLEMI U RADU VEŠ MAŠINE LG

Ukoliko čujete škripu, vibriranje ili krckanje nemojte odmah zvati servis LG veš mašina, već trebate proveriti neke stvari. Moguće je da je nešto u bubnju ili se zapušio filter, tako da prvo isključite vaš uređaj i proverite pumpu i bubanj. Ako ste natrpali puno rublja mogu se čuti tupi udarci, zato je potrebno rasporediti rublje koje može da uzrokuje disbalans. Prilikom montaže je potrebno sa uređaja za pranje ukloniti transportne šrafove, proverite da li su uklonjeni kod vas. Takođe ukoliko nivelisanje veš mašine nije urađeno dobro može izazvati neki od navedenih problema, zato kontaktirajte Extem servis bele tehnike Beograd kako bi uradili nivelaciju kako treba.

Ako primetite da se odužilo pranje, što zavisi i od količine i vrste rublja koju ste ubacili ili je opao pritisak vode. Produženje pranja se može desiti i ako je detektovan disbalans u bubnju ili je podešena funkcija za ispiranje pene. Pena takođe može praviti problem, zato je potrebno koristiti odgovarajući prašak koji je namenjen za mašinsko pranje u preporučenoj meri. Ukoliko se produžetak vremena pranja često ponavlja, pozovite servis LG veš mašina.

Ako uređaj za pranje zaprimi više vode nego što je predviđeno, na displeju će se ispisati oznaka „FE“. U ovoj situaciji je potreno da zavrnete dovod vode, isključite uređaj na dugmetu i iz struje i pozovete servis veš mašina LG. Isti postupak uradite, ako se na displeju prikaže oznaka „PE“ koja nam govori da je otkazao senzor koji određuje količinu vode.

Ukoliko vam se pojavi oznaka „IE“ treba proveriti da li je odvrnuta slavina za vodu, da li se voda možda zaledila ukoliko je veš mašina u prostoriji gde je temperatura ispod nule i da li je pritisak vode slab ili se zapušio filter. Ako nije ništa od navedenog obratite se servisu veš mašina LG.

Ako se na displeju pojavila oznaka „OE“ treba proveriti filter na crevu za odvod vode da se nije slučajno začepio od nečistoća ili stranih predmeta, zato ga treba propisno skinuti i očistiti, ako ne znate sami pozovite servis veš mašina LG. Drugi razlog može biti takođe problem sa odvodnim crevom da se negde presavilo, priklještilo ili je možda namontirano previsoko iznad dozvoljenih granica., a može biti i da se zapušilo.

Ukoliko se na displeju pojavi oznaka „dE“, najverovatnije niste lepo zatvorili vrata uređaja za pranje. Zatvorite vrata propisno i ako i dalje na displeju stoji navedena oznaka kontaktirajte servis LG veš mašina.

Hitno vam treba servis veš mašina zanussi, u najkraćem roku stižemo do vas!

Servis LG uređaja za pranje veša

Extem servis bele tehnike vrši i popravku električnih šporeta, pozovite nas!

Dosta mogućih grešaka u radu uređaji za pranje detektuju i ispisuju na displeju. Većinu njih možete samostalno rešiti prateći uputstva, osim ako nije neki kvar u pitanju za šta će vam biti potrebna popravka veš mašine LG. Ukoliko niste dovoljno stručni da samostalno otklonite greške koje su opisane, pozovite servis veš mašina LG kako bi majstori izašli na teren i rešili problem.

TEHNOLOGIJE LG VEŠ MAŠINA

Pouzdan i elegantan dizajn sa inovacionim tehnologijama pranja, uz savršeno opranu odeću, veš mašine LG vam pružaju pravo zadovoljstvo pri korišćenju. Za kvalitetno pranje su zaslužna inovativna rešenja na kojima su bazirani ovi oređaji za pranje. Servis veš mašina LG vam predstavlja neke od njih.

LG AI DD tehnologija

DD motori novije generacije obezbeđuju pranje utemeljeno na inteligentnoj tehnologiji koja koristi podatke za detektovanje mekoće materijala odeće i korišćenjem optimalnog načina pranja, pri čemu se dostiže 18% bolja zaštita rublja prilikom pranja. Čak i ako se radi o pamučnoj odeći, ona može imati različite karakteristike, a AI DD prepoznaje njenu mekoću, krutost i težinu i na osnovu tih parametara određuje najoptimalniji način pranja.

LG steam

LG veš mašine sa Steam tehnologijom neutrališu alergene koji izazivaju alergije i disajne probleme. Servis veš mašina LG naročito preporučuje korišćenje steam tehnologije za pranje dečije odeće. Korišćenjem toplotne pare pre pranja uspešno se uklanjaju fleke. Osvežavanjem odeće parom neutrališu se neprijatni mirisi i izgužvanost odeće i to za samo dvadesetak minuta. Održavanje odeće parom je čini mekanom i udobnom što možete osetiti na dodir na jedan sasvim prirodan način uz pomoć vode bez upotrebe ikakvih hemikalija.

LG turbo wash 360

Uz pomoć 3D mnogobrojnih mlaznica koje idu u 4 pravca i sa inverter pumpom obuhvataju radijus od 360 stepeni vreme pranja se smanjuje na 39 minuta što nam donosi kvalitetno pranje uz uštedu energije. Korišćenjem turbo wash tehnoligije povećavamo energetsku efikasnost što nam doprinosi uštedu od 28% energije, 38% uštede vremena i 15% manje oštećenja.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon