⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA INDESIT

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE INDESIT BEOGRAD


Da bi imali savršeno čist veš, uređaj za pranje mora da radi perfektno, ali kako to nije uvek slučaj, usled rada dolazi do trošenja i do kvarova, pa nam je potreban servis veš mašina Indesit. Ukoliko je uređaj u garantnom roku uvek se treba prvo obratiti ovlašćenom servisu, dok nakon isteka garancije možete pozvati i Extem servis veš mašina Beograd. Prilikom kupovine nije lako odlučiti koji model da odaberemo, ako je ponuda na tržištu velika. Majstori za veš mašine kažu da odabirom Indesit veš mašina nećete pogrešiti, jer ovaj proizvođač primenjuje inovativne tehnologije koje pored savremenog dizajna i dobrog kvaliteta pružaju fantastične mogućnosti.

Preporuka servisa veš mašina Indesit da odabirom uređaja za pranje sa oznakom A++ možemo uštedeti vodu i električnu energiju, što će nas na kraju meseca sigurno učiniti zadovoljnim kad vidimo manje iznose na računima. I kad na to dodamo pregršt programa koje poseduju uređaji za pranje ovog proizvođača sigurno ćemo uživati u njihovom korišćenju, a na nama ostaje samo da uređaj koristimo prema uputstvu za upotrebu, kako bi imali što manju potrebu za servis veš mašina. Kao što poručuju iz servis veš mašina Indesit vreme je dragoceno, vodi se užurban život, deca, posao, dugačke liste obaveza, zato su Indesit uređaji za pranje tu za vas da skinu breme sa vaših leđa i završe posao umesto vas korišćenjem naprednih funkcija.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA INDESIT

Gotovo svi uređaji za pranje rade po istom principu, pa tako i popravka veš mašina Indesit nije puno drugačija ili zahtevnija od popravki veš mašina drugih proizvođača. Modeli Indesit uređaja za pranje poseduju senzore koji kontrolišu tok pranja i u zavisnosti od programa određuju količinu vode, temperaturu, preostalo vreme pranja i mnoge druge koji su uključeni u ceo ciklus. Da bi se uradila kvalitetna popravka veš mašine Indesit, mora da se izvrši pravilna dijagnostika, jer pojedine nepravilnosti u radu mogu ukazivati na različite kvarove, zato je bitno da angažujete dobrog majstora za veš mašine Indesit, kako bi se uspešno otklonio problem.

Kod nas možete obaviti i servis veš mašina Samsung, pozovite Extem Beograd

Servis ves masina Indesit

Kontaktirajte naše majstore ukoliko vam zatreba servis mašina za sušenje veša

Extem servis bele tehnike Beograd uspešno otklanja sve vrste kvarova na Indesit veš mašinama, a kao standardni se izdvajaju:

Servis veš mašina Indesit se uglavnom može obaviti na licu mesta, osim zamene ležaja, kada je uređaj za pranje potrebno odneti u servis, jer se rastura gotovo cela mašina.

REŠAVANJE PROBLEMA KOD INDESIT VEŠ MAŠINE

Kod pojedinih modela mogu se desiti određene greške u radu, koje možemo samostalno otkloniti bez angažovanja servisa veš mašina.

U slučaju da se ne pokreće program pranja, treba proveriti da li su vrata uredno zatvorena ili jednostavno nije pritisnuto dugme za startovanje. Često se dešava da ljudi u žurbi stavljaju veš na pranje i zaborave da odvrnu slavinu za vodu, pa kontaktiraju servis veš mašina Indesit i prijavljuju kvar, a majstori kad dođu imaju šta da vide, zato ovbavite ovaj posao temeljno da ne biste došli i vi u ovu situaciju. Još jedan čest uzrok koji se događa je podešeno odloženo startovanje uređaja za pranje.

Ukoliko je na displeju ispisana greška „H2O“ treba proveriti dovod vode, može se dogoditi da je nestala voda, da nije odvrnuta slavina, da je crevo negde presavijeno, da je pritisak slab ili se zapušio filter na ventilu za dovod vode. Ako nije ništa od navedenog kontaktirajte servis veš mašina Indesit.

Ako vam se događa da veš mašina primi vodu i stane pozovite naš servis

Popravka ves masina Indesit

U slučaju da veš mašina skače i lupa nemojte čekati, vreme je za servisiranje!

Ako se uređaj za pranje konstantno zapunjava vodom i konstantno je izbacuje ili se voda zadržava u bubnju treba proveriti na kojoj je visini montirano odvodno crevo, jer je preporuka da to bude između 65 i 100cm od poda. Može biti i da odvodno crevo nije pravilno prikačeno na sifon za sudoperu i iz tog razloga voda ulazi u mašinu. Da ne bi došlo do odlivanja vode iz sudopere u odvodno crevo, ono mora biti na većoj visini od donjeg dela sudopere. I još jedna stvar koju preporučuju majstori za servis veš mašina Indesit da proverite je da li je odvodno crevo suviše ubačeno u odvodnu cev, jer bi „U“ nosač morao biti postavljen 100mm od završetka odvodnog creva.

Servis veš mašina Indesit često prima pozive od korisnika, jer uređaj za pranje neće da ispusti vodu ni da pali centrifugu, a uzroci mogu biti zapušenost filtera , savijeno ili zapušeno odvodno crevo. Ako dođe do ovog problema, obično se popale lampice koje prikazuju grešku.

Ukoliko ciklus pranja dugo traje, moguće da je slab pritisak vode ili temperatura ulazne vode nije odgovarajuća, a moguće je i da opterećenje nije uravnoteženo, pa se odužio ciklus pranja. Ukoliko vam se ovi simptomi prilikom pranja često javljaju, kontaktirajte Extem servis veš mašina kako bi se uradila dijagnostika.

Treba znati da vreme na displeju koje pokazuje vreme do kraja programa je orijentacionog karaktera, pa ako dugo stoji ili se promeni, znajte da nije 100% pouzdan podatak.

Ako je procurela voda iz fioke za deterdžent, postoji mogućnost da se zapušila pa je potrebno čišćenje fioke za deterdžent ili je prejak pritisak vode i treba ga smanjiti malim zavrtanjem slavine. Do curenja vode iz fioke može doći i ukoliko nije urađeno nivelisanje veš mašine, pa se nagnula napred, zato se obratite servisu veš mašina Indesit kako bi uradili ispravno nivelaciju.

Potreban vam je servis veš mašina Ariston Hotpoint, kontaktirajte Extem Beograd

Kvar na Indesit ves masini

Kod nas možete uraditi i popravku električnih šporeta, pozovite nas!

Ukoliko funkcija PUSH & GO ne može da se aktivira i prikazuje da je uključena druga funkcija, potrebno je isključiti i ponovo uključiti Indesit uređaj za pranje i ponovo stisnuti PUSH & GO.

Probleme koje smo vam naveli možete rešiti sami, bez korišćenja usluga servisa bele tehnike, dovoljno je samo prepoznati problem i ispratiti uputstvo. Ukoliko greška nije rešena kontaktirajte servis veš mašina Indesit.

FUNKCIJA PUSH & GO NA INDESIT VEŠ MAŠINI

Za aktiviranje programa PUSH & GO, potrebno je stisnuti adekvatno dugme i zadržati 2 sekunde i pustiti. Nakon toga će se aktivirati indikatorska lampica zelene boje, koja nam kazuje da je navedeni program aktivan. PUSH & GO se uglavnom koristi za sintetiku i pamučni veš, jer se ciklus pranja vrši na temperaturama od 30 stepeni i do brzine centrifugiranja od 1000 obrtaja u minuti. Količina veša ne bi trebalo da prelazi 3,5 kilograma za šta bi bilo dovoljno 45 minuta pranja. Korišćenjem ove funkcije nemamo mogućnost podešavanja za druge opcije, jer je PUSH & GO automatizovan. Korisnici veš mašina Indesit su jako zadovoljni ovom opcijom koju upotrebljavaju kad im treba brzo pranje zbog velike žurbe na put.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon