⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS MIELE VEŠ MAŠINA BEOGRAD

EXTEM SERVIS MIELE MAŠINA ZA PRANJE


Među mnogobrojnim proizvođačima, Miele se ističe kao sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovacije. Naš servis veš mašina Beograd ima pohvalne reči za jednog od vodećih proizvođača kućnih aparata. Oni su stekli reputaciju zbog svojih visokih standarda, a to važi za njihove uređaje za pranje, što znači da je i potreba za servis Miele veš mašina manja u odnosu za nižerazredne proizvođače.

Ova kompanija kako bi smanjila servis Miele veš mašina primenjuje rigorozne testove efikasnosti prilikom konstruisanja modela kako bi bili postignuti najbolji rezultati. Prilikom izvođenja ovakvih vrsta testiranja, uređaji moraju da operu i odrade pranje od 10.000 časova, što pokriva 5.000 programskih ciklusa. To podrazumeva pet programskih pranja na nedeljnom nivou sa radom u proseku po dva sata u toku 20 godina.Ovakvim načinom testiranja, otklanjaju nedostatke i uređaje za pranje dovode do savršenstva.

Extem servis veš mašina vam predstavlja samo neke od prednosti ovog svetski dokazanog brenda.

Osvetljenje Bubnja - Osvetljenje bubnja je povoljnost koja se vidi. Većina Miele uređaja za pranje podrazumeva i osvtljavanje bubnja LED sijalicama visokog kvaliteta. LED lampe savršeno osvetljavaju unutrašnjost bubnja, tako da vam se sigurno više neće dogoditi da zaboravite nakon pranja u unutrašnjosti bubnja neki komad odeće, a najčešće su to manji odevni predmeti poput čarapa, donjeg veša i ostalog. Ove LED lampice mogu biti korisne i kod servisa Miele veš mašina kada je u pitanju zamena tunel gume ili prilikom brisanja unutrašnjosti bubnja, jer daju osvetljenje u sasvim dovoljnoj meri da se obave ove vrste posla.

Ukoliko vam je potreban servis mašina za sušenje veša, kontaktirajte nas!

servis-miele-ves-masina

Extem, povoljno vrši servis veš mašina u Borči i okolnim naseljima

SteamCare2 parni sistem - Servis veš mašina Beograd vam preporučuje korišćenje ove funkcije pre vađenja rublja iz uređaja za pranje, jer SteamCare upotrebljava paru za blago i svrsishodno izravnanje rublja. Upotrebom ove funkcije smanjićete peglanje odeće za 45%. Određene vrste materijala posle korišćenja SteamCare nije potrebno ni peglati. Dodatnom funkcijom Steam Smoothing ujedno možete i izravnati i oprati vaše rublje.

Saće bubanj - Saćasti bubanj perfektno neguje tkanine, njegova struktura pravi tanušni vodeni film između stvari koje se peru i unutrašnjosti bubnja. Na taj način rublje nežno proklizava bez mogućnosti oštećenja što predstavlja idealnu zaštitu. Fino uglačani žlebovi unutar bubnja štite vašu odeću od neželjenog oštećenja. Kako kažu u servisu Miele veš mašina, dobra stvar kod ovog sistema je što i majstori za veš mašine imaju manje posla, jer zihernadle i slični predmeti veše ne odlaze u pumpu.

Umrežavanje pametnih aparata preko aplikacije Miele@home - Servis Miele veš mašina preporučuje korišćenje inovativne aplikacije Miele@home za umrežavanje svih aparata ovog proizvođača i na taj način ćete sebi olakšati svakodnevne aktivnosti. Miele prati trendove i životni stil savremenog čoveka kome su potrebne pametna rešenja koja će ubrzati određene procese i učiniti ih zanimljivijim.

Power wash tehnologija - Extem Servis veš mašina vam predstavlja Power wash, još jednu inovativnu funkcionalnost koja može oprati rublje do čak 40% efektivnije u odnosu na klasu A+++. Spin&Spray obezbeđuje upotrebu male količine vode i na taj način smanjuje energiju tokom zagrevanja. Sve to dodatno obogaćuje visok kvalitet čišćenja, ispiranja i balansirano vreme ciklusa.

Najviši standard za protekciju od virusa - Servis Miele veš mašina sa ponosom predstavlja efikasno delovanje u borbi protiv virusa koje je naučno utvrđeno. Power wash uništava 99% virusa, a sa kombinovanjem TwinDos i UltraPhase pospešuje brigu o vašem rublju. Testiranje je rađeno na univerzitetu Abstadt što nam daje naučnu ptporu. Korišćenjem funkcije Pamuk na 60 stepeni i dodavanjem programa Alergo wash uspešno se deluje na viruse korona i grip.

Hitno vam treba servis veš mašina na Novom Beogradu, u najkraćem roku stižemo do vas!

kvar-miele-masine-za-ves

Extem Beograd radi servis veš mašina u Žarkovu po najpovoljnijim uslovima.

KVALITET VEŠ MAŠINA MIELE

Miele je sinonim za kvalitet i izdržljivost kada su u pitanju uređaji za pranje. Evo nekoliko ključnih karakteristika koje izdvaja servis Miele veš mašina i koje čine ovog proizvođača pravim izborom:

Inovativna tehnologija - Miele konstantno unapređuje svoje proizvode kroz inovacije i tehnološka poboljšanja. Ovo omogućava korisnicima da uživaju u naprednim funkcijama koje olakšavaju pranje veša.

Izdržljivost - Miele veš mašine su pažljivo dizajnirane i izrađene od visokokvalitetnih materijala. Njihova izdržljivost garantuje dugotrajnost i pouzdanost aparata.

Energetska efikasnost - Miele se posvećuje očuvanju životne sredine, pa njihovi uređaji za pranje nude visoku energetsku efikasnost. To znači manju potrošnju energije, što smanjuje vaše račune za struju.

Kada je u pitanju servis veš mašina Miele, važno je obratiti se ovlašćenom servisu kako biste osigurali kvalitetne popravke uz garanciju dok je aparat pod garancijom. Miele uređaji za pranje su simbol za kvalitet i pouzdanost, a redovno održavanje i popravke veš mašina od strane stručnjaka osiguraće njihovu dugotrajnost i besprekoran rad. Uživajte u inovativnoj tehnologiji i efikasnosti Miele uređaja za pranje koje će vam olakšati svakodnevne obaveze pranja rublja.

ČESTI KVAROVI NA MIELE VEŠ MAŠINAMA

Bez obzira što Miele važi za sinonim kvaliteta i njihovi uređaji su skloni kvarovima, pa stoga Extem servis bele tehnike u ovom tekstu, opisuje česte kvarove na uređajima za pranje Miele i kako ih efikasno popraviti.

Problemi sa centrifugiranjem - Jedan od najčešćih problema zbog kojih korisnici pozivaju servis Miele veš mašina jeste nesposobnost uređaja za pranje da pravilno centrifugira. To može rezultirati odećom koja ostaje natopljena nakon završetka ciklusa pranja. Uzroci ovog problema mogu biti različiti, uključujući neispravne amortizere, nepravilno balansiran bubanj ili grešku u elektronici. Naši Extem majstori za veš mašine mogu lako identifikovati uzrok ovog problema i pružiti efikasno rešenje.

Curenje vode - Curenje vode ispod uređaja za pranje je ozbiljan problem koji zahteva trenutnu pažnju. Oštećeni gumirani zaptivači ili oštećena creva mogu biti uzrok ovog problema. Servis Miele veš mašina poseduje obučeno osoblje i originalne rezervne delove, što omogućava brzu dijagnostiku i rešavanje curenja vode.

Ukoliko vam zatreba servis veš mašina u Zemunu, pozovite, Extem Beograd!

popravka-ves-masine-miele

Servis veš mašina Beko , po najpovoljnijim cenama, pozovite Extem Beograd!

Problemi sa programima pranja - Ponekad, uređaj za pranje može imati poteškoća sa pravilnim izvršavanjem programa pranja. To može biti posledica oštećenih senzora, problema sa elektronskim komponentama ili softverskih grešaka. Usluga servisa Miele veš mašina ima stručnjake koji su obučeni da dijagnostikuju i reše ovakve probleme kako bi vaš uređaj za pranje ponovo radio bez ikakvih poteškoća.

Ovo su samo najčešći problemi koje možete imati sa vašim aparatom, ukoliko vam se javljaju i sledeći problemi, možete kontaktirati naš Extem servis bele tehnike:

POPRAVKA MIELE VEŠ MAŠINA

Kada se suočite sa neispravnošću uređaja za pranje, važno je imati poverenja u stručnjake koji se bave popravkama veš mašine. Ovaj proizvođač nudi zvaničan servis Miele veš mašina dok je uređaj u garanciji, nakon isteka garancije možete se obratiti i našem servisu veš mašina Beograd, koji pruža posebno obučeno osoblje i originalne delove kako bi osigurali dugotrajna i pouzdana rešenja. Evo nekoliko razloga zašto nas trebate kontaktirati.

Stručnost - Naši serviseri su stručni i obučeni i tačno znaju identifikovati kvar na vašem uređaju za pranje i pružiti adekvatno rešenje. Njihovo znanje i iskustvo pomažu u brzom otklanjanju problema, zato se ne ustručavajte i pozovite naš servis Miele veš mašina i mi žemo na profesionalan način otkloniti kvar.

Originalni delovi - Korišćenje originalnih Miele rezervnih delova je ključno za dugotrajnost vašeg uređaja za pranje. Ovi delovi su posebno dizajnirani za sopstvene aparate i garantuju optimalne performanse. Naš servis Miele veš mašina koristi originalne delove, a u dogovoru sa vama, moguće je postaviti i određene zamenske delove.

Garancija - Kada angažujete naš servis Miele veš mašina, dobijate garanciju na izvršene popravke veš mašine. To vam pruža dodatni mir, znajući da će se svaki problem rešiti bez dodatnih troškova u slučaju ponovnog javljanja istog problema u kraćem vremenskom roku.

Pored Miele veš mašina naši majstori za veš mašine vrše popravke i drugih brendova poput: Beko, Candy, Indesit, Bosh, Simens, Fox, AEG, Tesla, Samsung, Whirlpool, Zanussi, Gorenje, Hisense, Electrolux, LG, Ariston, Haier, Vox, i drugim. Zato nam se obratite bilo koji problem da imate sa vašim uređajem za pranje.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon