⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA NOVI BEOGRAD

EXTEM SERVIS UREĐAJA ZA PRANJE NOVI BEOGRAD


Ukoliko ste primetili da vaš uređaj za pranje nepravilno radi, nemojte čekati, pozovite odmah servis veš mašina Novi Beograd, kako bi na vreme sprečili mogući veći kvar. Pravovremenim reagovanjem i otklanjanjem kvara, može se sprečiti potencijalno veći problem koji nas može i više koštati, zato se na vreme obratite servisu veš mašina Extem kako bi naši majstori izašli na teren i otklonili kvar. Elementi uređaja za pranje su međusobno povezani i svaki od njih vrši odgovarajuću funkciju, ako otkaže jedan element u nizu, drugi koji zavisi od njega će nepravilno raditi i samim tim se povećava mogućnost da i on otkaže, zato je jako bitno da na vreme pozovete servis veš mašina Novi Beograd kako bi tu mogućnost otkazivanja drugog elementa sveli na minimum.

Mi pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda, kao i ostale delove grada, radimo 365 dana u godini i možemo doći kod vas u bilo koje doba dana. Extem servis veš mašina radi na zakazivanje termina, dovoljno je samo da nas pozovete, ukratko opišete o kakvom kvaru je reč i o kom modelu uređaja za pranje se radi, a naši majstori za veš mašine će izaći na teren u dogovorenom terminu.

Često se susrećemo sa pitanjima koja bi bila cena popravke uređaja za pranje? Određene kvarove opisane telefonskim pozivom možemo okvirno proceniti, ali detaljniju procenu ustanovićemo nakon izlaska na teren i urađene dijagnostike. Servis veš mašina Novi Beograd sarađuje sa raznim dobavljačima rezervnih delova, tako da vršimo zamenu sa originalnim delovima za sve tipove uređaja za pranje. Popravke veš mašina u najvećem broju slučajeva vršimo na licu mesta, dok za određene kvarove poput zamene lagera koja je zahtevna i zahteva potpuno rasklapanje, uređaj za pranje nosimo u naš servis.

Extem Beograd servis bele tehnike, povoljno vrši i servis mašina za sušenje veša

Servis ves masina Novi Beograd

Pozovite Extem, ukoliko vam je potreban servis veš na Žarkovu

Uređaji bele tehnike su neophodni za normalno funkcionisanje domaćinstva, naročito kvar uređaja za pranje u porodici koja ima bebu ili malu decu, gde je potrebno gotovo svakodnevno pranje prljavog veša. Servis veš mašina Novi Beograd jako dobro zna da u ovakvim situacijama postoji urgentost u otklanjanju kvarova i uvek će sve pokušati što je u našoj mogućnosti da izađe u susret i u najkraćem roku dođe do vas kako bi se izvršila hitna popravka uređaja za pranje.

Popravka veš mašina Novi Beograd

Kao što smo rekli, mi vršimo popravku veš mašina na Novom Beogradu i drugim delovima grada za sve tipove uređaja za pranje. Kao najučestalije popravke mogu se izdvojiti:

Ukoliko vas je zadesio neki od navedenih kvarova na uređaju za pranje ili bilo koji drugi, bez čekanja kontaktirajte Extem servis veš mašina kako bi zakazali termin za popravku veš mašine i posavetovali se sa našim timom stručnjaka o daljim koracima ukoliko je došlo do neke havarije ili preventivnog sprečavanja iste.

Hitno vam treba servis veš mašina u Zemunu, pozovite Extem!

Popravka masina za pranje novi beograd

Extem Beograd radi servis veš mašina na Čukarici najpovoljnije u gradu!

Ukoliko primetite da vaše rublje nije dobro oprano ili da uređaj za pranje ne greje vodu vodu postoji velika verovatnoća da je došlo do kvara na grejaču koji servis veš mašina Novi Beograd menja brzo i efikasno. Određeni modeli uređaja za pranje su podešeni tako da kad dođe do kvara na grejaču veš mašine, program ne dozvoljava pranje, već u vidu obaveštenja izbaci grešku na displeju da postoji određni problem.

Jedan od čestih kvarova sa kojima se susreće servis veš mašina Novi Beograd je i kvar pumpe za vodu. Ako vam se desi da uređaj za pranje ne prima vodu ili ne izbacuje vodu može da bude jedan od simptoma ovog kvara. Ali takođe može da znači i da se nešto zaglavilo u crevu. Pre nego što pozovete majstore za popravku veš mašina Novi Beograd, najbolje je da prvo proverite creva, ako je sa njima sve u redu, pozovite nas kako bi uradili dijagnosiku. Pumpa često strada usled fizičkog oštećenja prilikom udarca u propeler nekog predmeta, ukoliko je moguća popravka treba proveriti i diht gumu kako bi se zamenila kad se već pumpa skida.

Ako primetite nepravilan rad i čudan zvuk prilikom okretanja bubnja postoji mogućnost da su otišli ležaji i da je potrebna njihova zamena. Kao što smo već rekli servis veš mašina Novi Beograd ovu vrstu popravke ne može obaviti na licu mesta već uređaj mora odneti u svoj radni prostor. To je zato što se uređaj mora kompletno rasturiti da bi se došlo do lagera što zahteva i vreme i posvećenost i spada u jednu od komplikovanijih popravki veš mašina.

Majstor za veš mašine Novi Beograd

Često možete da čujete kako su uređaji bele tehnike nekada bili kvalitetniji i dugovečniji, što je donekle i tačno, jer su se proizvođači utrkivali da proizvedu uređaje od trajnijih materijala kako bi bili na dobrom glasu i podizali svoj rejting kod kupaca na taj način. U današnje vreme se smanjio kvalitet i povećala potreba za servis veš mašina, a proizvođači se utrkuju sa inovativnim rešenjima kako bi privukli potrošače.

Ukoliko vam je potreban servis veš mašina u Mirijevu, kontaktirajte Extem Beograd

majstor za ves masine novi beograd

Extem Beograd uspešno radi i servis sudo mašina šporeta, po veoma povoljnim cenama.

Ali da bi vaši uređaji bili dugovečniji potrebno je da ih pravilno koristite i održavate. Pravovremenim održavanjem kod stručnih majstora za veš mašine, smanjićete i potrebu za nepotrebnu i skupu popravku veš mašina. Svaki uređaj je priča za sebe, ima određene prednosti i nedostatke koje iskusni majstori za veš mašine znaju i ukoliko uočite neku nepravilnost u radu pozovite servis veš mašina Novi Beograd kako bi na vreme sprečili prouzrokovanje većeg kvara.

Bilo koji da je kvar u pitanju naši majstori za veš mašine su spremni i stručni da otklone, jer stečenim dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu nas svrstava u najbolje u gradu, zato se ne ustručavajte da pozovete Extem servis veš mašina i svaki problem će biti rešen. Mi popravljamo sve brendove uređaja za pranje kao što su: Beko, Gorenje, Miele, Ariston, Candy, Indesit, LG, Bosh, Samsung, Siemens, Fox, Vox, AEG, Tesla, Whirlpool, Zanussi i drugi. Svi uređaji za pranje rade po istom principu i ako je tehnoligija mnogo uznapredovala. Susrećemo se sa mnogo inovativnih rešenja proizvođača koji su od velike koristi korisnicima, ali ih dosta ljudi ne čitajući uputstva ne zna da upotrebi, pa ako imate nekih nejasnoća slobodno pozovite majstore za veš mašine Novi Beograd kako bi vam pojasnili određene nedoumice. Extem servis bele tehnike vam stoji uvek na raspolaganju, slobodno nas kontaktirajte.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon