⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA GORENJE

EXTEM SERVIS VEŠ MAŠINA GORENJE BEOGRAD


Gorenje je jedan od najzastupljenijih brendova na našem tržištu u ovoj oblasti i zato servis veš mašina Gorenje izdvajamo kako bi se bolje upoznali sa ovim na daleko čuvenim proizvođačem. Oni su kompanija koja prati trendove, prilagođava se potrebama tržišta i u ovom savremenom dobu ne zaostaju za konkurencijom, već laganim koracima ide uporedo sa najpoznatijim svetskim proizvođačima bele tehnike. Kao što smo rekli zbog njihove zastupljenosti kod nas dobro smo se upoznali sa njihovim uređajima i specijalizovali za otklanjanje kvarova i vršenja popravki Gorenje veš mašina.

Ova kompanija čije je sedište u Velenju u Sloveniji je prisutna na našim prostorima vise od 70 godina i bila je jedna od naj respektibilnijih u staroj Jugoslaviji, prepoznatljiva na daleko i u Evropi kao proizvođač bele tehnike, između ostalog i po proizvodnji kvalitetnih veš mašina Gorenje koje vam predstavljamo u našem članku. U vreme stare Jugoslavije nije bilo domaćinstva koje nije posedovalo neki uređaj ovog renomiranog proizvođača bele tehnike, pa se zahvaljujući tradiciji i poverenju u njihove proizvode nastavilo i u današnje vreme. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u proizvodnji Gorenje veš mašina i bele tehnike usavršavanjem i modernizovanjem uređaja kućni poslovi su nam dosta jednostavniji što naravno utiče i na kvaliteniji život korišćenjem savremenih kućnih aparata.

GARANCIJA GORENJE VEŠ MAŠINA

Prilikom opremanja domova belom tehnikom što nije mala investicija i kupovinom novih uređaja pored kvaliteta i njihovih performansi svi priželjkujemo da imamo što manje kvarova i da nam traju dugovečno. Sagledavanjem tržišta i potreba svojih vernih kupaca, ova ugledna kompanija je ponudila dodatnu bezbednost davanjem garancije ukoliko se dogodi kvar na Gorenje veš mašini ili nekom drugom aparatu za koji važi ovo pravilo u prvih šest meseci kompanija će vam vratiti 50% vrednosti uređaja i izvršiti popravku.

Ukoliko vam zatreba servis sudomašina, obratite se našem Extem servisu

Servis ves masina Gorenje

Ukoliko veš mašina izbacuje osigurač pozovite Extem servis bele tehnike!

Da bi mogli da ostvarite ove navedene benefite, oni zahtevaju od vas da registrujete svoj uređaj koji ste kupili u roku od 30 dana od datuma kupovine. Ako se odlučite za kupovinu njihovih aparata proverite na njihovom sajtu gorenje.rs ili se raspitajte kod prodavca da li još uvek važi ovo pravilo.

Nakon isteka garancije vašeg aparata, servis veš mašina Gorenje možete raditi i u našem Extem servisu bele tehnike u Beogradu, naši majstori za veš mašine su tu za vas 24h sedam dana u nedelji.

PRIKLJUČAK I UPOTREBA VEŠ MAŠINE GORENJE

Priključak na vodovod i elektro instalaciju je poželjno da izvrši stručno lice koje već ima iskustva u obavljanju ovih vrsta poslova, kao i samo nivelisanje veš mašine. Preporuka majstora iz servisa veš mašina Gorenje je da uređaj miruje 2 sata na izbornom mestu gde će biti priključen na elektro instalaciju kako bi se izjednačio sa sobnom temperaturom. Nije dozvoljeno priključivanje na elektro mrežu putem produžnog kabla. Nemojte držati vaše uređaje na terasama ili u prostorijam gde temperature može da se spusti na -5 stepeni kako se određeni delovi ne bi zamrzli usled uticaja vode na njih. Uređaj je potrebno postaviti ravno na čvrstoj podlozi kako bi imao stabilnost prilikom rada, ukoliko želite da je instalirate na izdignutu podlogu, može doći do prevrtanja usled rada, zato je potrebno da se dodatno obezbedi. Ukoliko se dogodi šteta ili kvar na veš mašini neispravnim priključkom ili upotrebom, troškove snosi korisnik, jer takva oštećenja uglavnom nisu predmet garancije.

Mašine za pranje veša se sastoje od više komponenti, u servisu veš mašina Gorenje je poznato da su određeni delovi skloni čestim kvarovima, dok se pojedini delovi gotovo nikad ne menjaju ili sasvim retko. Veoma važnu ulogu igra održavanje i pravilna upotreba, zato je poželjno da pre puštanja u rad pročitate uputstvo koje ste dobili, naročito ako su u pitanju noviji i smart modeli. Nepravilnom upotrebom može doći do oštećenja na rublju ili na samom uređaju. Ukoliko vam je potrebno pojašnjenje za korišćenje slobodno kontaktirajte Extem servis veš mašina i naši majstori će vam izaći u susret.

prljali ste garderobu? Evo rešenja kako skinuti fleke sa odeće

Popravka ves masina Gorenje

Potrebna vam je zamena pumpe za vodu na veš mašini, slobodno pozovite naš servis

SMETNJE I GREŠKE NA GORENJE VEŠ MAŠINI

Ako ste primetili nepravilan rad ili uočili ispisanu grešku koja je signalizirana na indikatoru ne morate odmah zvati servis veš mašina Gorenje, već neke smetnje možete otkloniti i sami za šta će vam trebati tabela smetnji pri radu koju dobijate prilikom kupovine uređaja. Veš mašine novijih generacija i smart su u stanju da prepoznaju veliki broj grešaka koje se pojave prilikom rada i to ispišu na displeju u vidu slova E i određenog broja (E:xx) zavisno od problema. Navešćemo vam neke primere grešaka i njihovo otklanjanje:

  • E:01 prijavljuje grešku senzora za temperature. Dešava se ako je ulazna voda previše hladna. Otklanja se tako što se ponovi program pranja.
  • E:02 prijavljuje problem sa bravicom na vratima. Potrebno je proveriti da li vrata lepo dihtuju i da li su lepo zatvorena. Isključivanjem i ponovnim ukuljučivanjem kabla u utičnicu bi trebalo otkloniti ovu grešku.
  • E:03 prijavljuje grešku kod doziranja vode. Potrebno je proveriti da li je odvrnut ventil za vodu, da li je čist filter dovodnog creva, da li je dovodno crevo savijeno ili zapušeno, da li je dovoljan pritisak vode i posle ovih provera stisnuti dugme Start/Prekid za nastavaljanje programa.
  • E:04 i E:05 obe ove oznake prijavljuju greške na motoru i potrebno je ponovno pokretanje programa kako bi se greške očistile.
  • E:06 se često javlja za greške kod zagrevanja vode i dovoljno je ponovno pokretanje programa kako bi se ove smetnje otklonile.
  • E:07 prijavljuje smetnju ispumpavanja vode. Treba proveriti da li je čist filter pumpe, da li se zapušilo odvodno crevo ili izliv, da li je dobro podešeno odvodno crevo, odnosno da li je između maximum i minimuma. Nakon izvršenih provera pritisnuti dugme Start/Stop.
  • E:11 prikazuje grešku preliva vode. Ako je u bubnju voda prešla preko određenog nivoa, na displeju će se pojaviti navedena greška, program se zaustavlja i ispumpava voda iz uređaja. Ponovnim aktiviranjem programa bi trebalo da se reši ovaj problem. Prilikom izbacivanja navedene greške E:11 se može dogoditi i drugačija situacija da je voda u bubnju prešla preko zacrtanog nivoa i displej prikazao navedenu grešku, a veš mašina nastavi da prima vodu u toj situaciji zavrnite dovod za vodu i pozovite servis Gorenje veš mašina.

Pored navedenih oznaka za greške postoje i još mnoge druge koje se koriste, a zajedničko za sve oznake je da ukoliko postupite po navedenom uputstvu iz tabele i greška se ne otkloni potrebno je da se javite servisu veš mašina Gorenje kako bi stručno lice otklonilo kvar.

Imate problema sa uređajem za pranje? Pozovite majstora za veš mašine

Servis Gorenje uredjaja za pranje

Hitno vam je potrebna zamena ležaja na veš mašini, pozovite extem!

POPRAVKA GORENJE VEŠ MAŠINA

Kada kontaktirate servis veš mašina Gorenje, pored opisa kvara, poželjno je da znate model i serijski broj vašeg uređaja koji se nalaze ispisani na pločici koja je obično postavljena na delu u otvoru vrata. Davanjem ovih podataka majstor za veš mašine će biti bolje upoznat sa problematikom određenog modela i vreme popravke će se svesti na minimum što je u interesu svih nas.

Kvar mašina za veš čija je namena da se koriste za potrebe domaćinstva bilo kog proizvođača je neminovnost, jer svi mehanički uređaji imaju i svoj vek trajanja, zavisno od kvaliteta i učestale upotrebe zavisi i potreba za servisom Gorenje veš mašina ili nekog drugog proizvođača.

Kao što smo već napomenuli svi uređaji za pranje se sastoje iz više komponenti koje su sastavni delovi na skoro svim uređajima za pranje i način popravke veš mašina Gorenje je sličan kao i na ostalim brendovima. Bilo da se radi o zameni grejača, zameni ležaja, zameni programatora ili zameni tunel gume na vratima veš mašine, sve ove vrste kvarova su satavni deo procesa rada i potrebno ih je obavljati na vreme čim primetite nepravilnosti u radu, kako ne bi uticali na oštećenje drugih komponenti i time napravili dodatne troškove.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon