⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA

Extem servis mašina za sušenje veša Beograd


Ako vam je potreban servis mašina za sušenje veša bilo kog brenda možete nas pozvati, mi smo uvek tu za vas, kućni majstori Extem servisa bele tehnike spremni da vam pomognemo u bilo koje doba dana tokom cele godine.

Mašine za sušenje veša su jako praktične i mnogo će vam olakšati i ubrazati rad u kućnim poslovima od tradicionalnog načina sušenja veša. Ne retko nam se događalo ako sušimo veš na terasi da se nakupi dima ili na sušačima u svojim domovima da navuče neke neprijatne mirise recimo u toku spremanja ručka iz kuhinje se miris lako navuče na čist veš i ako se nalazi u drugoj sobi. Mašine za sušenje veša imaju svoje prednosti, jer nećete osetiti druge mirise osim finog mirisa deterdženta ili omekšivača koji koristite prilikom pranja. Uštedećete dosta vremena pogotovo u situacijam, kad vam je hitno potrebna čista i suva garderoba zbog odlaska na put ili drugog važnog događaja, gde nemate vremena da čekate čitav dan da vam se osuši odeća. Pored pranja je veoma bitno i kvalitetno sušenje, jer u mašinama za sušenje veša primenom tehnologija novije vrste garderoba ostaje mekana i manje se gužva.

Pozovite nas, ako vam je potreban servis veš mašina

masine za susenje vesa

Ukoliko vam je potreban servis sudo mašina kontaktirajte nas

VRSTE MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA

Na tržištu postoje različite vrste kao što su:

 • Toplotne
 • Kondenzacione
 • Ventilacione

Kondenzacione sušare skupljaju tečnost u poseban sud namenjen za to koji možete nakon odrađenog ciklusa isprazniti. One nemaju creva za oticanje vode, pa se mogu montirati u bilo kojoj sobi gde je vama najpogodnije. Malo su bučnije pri radu i svaraju vlažnost u prostoru u kom se nalaze.

Ventilacione sušare zahtevaju priključak za crevo putem koga se sprovodi voda. One imaju malo nižu cenu u odnosu na kondenzacione i lako se rukuje sa njima.

Toplotne mašine za sušenje veša su kod nas najzastupljenije zbog smanjenog utroška električne energije za razliku od druge dve, kao i manjeg gužvanja garderobe zbog načina primene toplote prilikom procesa sušenja. Kod njih se može podesiti vreme za pojedinačne cikluse i nemože doći do presušenja određene garderobe kao što je slučaj kad stvari ostavite recimo na radijator i iz tih razloga će vaša odeća zadržati kvalitet.

Što se tiče servisa mašina za suženje veša, toplotne se mogu izdvojiti kao vrsta za koju je potrebno izdvojiti malo vise novca u odnosu na druge dve.

POPRAVKA MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA

Kvar mašina za sušenje veša je neminovnost da se dogodi i zato su naši kućni majstori bele tehnike sa dugogodišnjim iskustvom uvek spremni da izađu na teren i izvrše servis mašina za sušenje veša na licu mesta i u najkraćem mogućem roku otklone kvar, koji mogu svojim znanjem i dijagnostikom brzo locirati na licu mesta. Nakon što ustanovimo kvar na vašem uređaju, vršimo zamenu ili popravku delova na licu mesta ili nakon nabavke novih delova sve u dogovoru sa vama. Kućni majstori Extem servisa bele tehnike Beograd svojim bogatim znanjem i iskustvom u ovoj oblasti su u mogućnosti u rekordnom roku osposobiti vaš uređaj i vratiti u prvobitno stanje.

Slobodno nas pozovite, ako vam je potreban servis bojlera

popravka masina za susenje vesa

Extem vrši i servis električnih šporeta

Najćešći servisi na mašinama za sušenje veša su:

 • Zamena i popravka filtera
 • Zamena i popravka grejača
 • Zamena i popravka pumpe
 • Zamena i popravka termostata
 • Zamena i popravka programatora
 • Zamena i popravka remena

Pre nego što dođe do kvara na mašini za sušenje veša možete primetiti nepravilnosti u radu kvalitetu sušenja i kontaktirati nas da rešimo problem na vreme i tako preventivno sprečiti skupocene popravke. Ako primetite sledeće nepravilnosti pozovite naš Extem servis bele tehnike:

 • Garderoba nije dovoljno suva, oseća se čudan miris, ne pokreće zadati program
 • Bubanj se ne vrti, ima učestale prekide,čuje se brujanje , prikazuje greške
 • Procurila voda, indikatori se pale i gase neprekidno, iskače osigurač, čuje se lupanje

Navedene su samo česte pojave koje se javljaju i veoma je bitno prepoznati ih na vreme i pozvati servis mašina za sušenje veša. Takvim pristupom ćete uštedeti i vreme popravke mašine za sušenje veša i novac, jer će vas manja popravka naravno manje i koštati, zato je dobro konsultovati se sa našim servisom ukoliko primetite navedene promene u radu.

UPOTREBA MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA

Uvek treba ispoštovati uputstva proizvođača uređaja, a isto tako I deklaracije odeće i tekstila koji ubacujete u mašinu za sušenje veša. Pre ubacivanja garderobu istresite, zakopčajte dugmad i rajsferšluse, izvrnite na naličje farmerke , dukseve i majice kako se ne bi ošetila štampa ako je ima na odeći. Pregledajte džepove i izvadite ako nešto nađete, jer razni predmeti mogu dovesti do oštećenja mašine za sušenje veša ili čak i odeće. Poželjno je da uskladite ravnotežu tako što ćete velike i male komade lepo rasporediti u bubnju. Preporučljivo je da bubanj mašine za sušenje veša dopunite nešto iznad pola. Nakon sortiranja stvari uključite pogodan program za tu vrstu odeće.

ODRŽAVANJE MAŠINA ZA SUŠENJE

Ako vam je potreban servis TA peći, pozovite Extem

odrzavanje masina za susenje vesa

Servis mašina za sušenje veša je za nas rutina

Čišćenje filtera

Redovno čistite filter, jer u suprotnom ako se zapuši može doći do slabije cirkulacije vazduha i tako bespotrebno produžiti sušenje, a može dovesti I do pregrevanja što će prouzrokovati kvar I zahtevati servis mašine za sušenje.

Čišćenje kondenzatora

Kondezacione mašine za sušenje veša imaju kondenzatore koje je potrebno čistiti tako što ćete ga izvaditi, oprati unutrašnjost pod mlazom vode I ostaviti da se osuši, nakon toga vratiti i proveriti da li je legao u svoje ležište. Krpom možete obrisati i prostor gde se kondenzator nalazi.

Posuda kondenzata

Po završetku ciklusa potrebno je da se isprazni posuda kondenzata. Unutra nemojte sipati nikakve hemikalije. Pre ovog postupka potreno je isključiti uređaj.

Čišćenje filtera parnog generatora

Uređaji koji sadrže parni generator, prilikom čišćenja posude kondenzata potrebno je očistiti i ovaj filter koji se nalazi unutar posude. Filter možete oprati u vodi. Prilikom vađenja filtera pripazite da vlakna ne istresete u sistem kako se ne bi zapušio i imali bespotrebno potrebu za servis mašina za sušenje veša.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon