⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA WHIRLPOOL

EXTEM SERVIS MAŠINA ZA PRANJE WHIRLPOOL BEOGRAD


Kompanija Whirlpool je jedan od najvećih proizvođača i prodavaca bele tehnike u svetu. Dugogodišnje garancije na njihove uređaje su samo potvrda kvaliteta koji pružaju. Iz tog razloga kako kažu u Extem servisu veš mašina Beograd, kupovinom njihovih modela nećete pogrešiti, možete samo smanjiti potrebu za servis veš mašina Whirlpool u odnosu na nižerazredne brendove. Ova kompanija ima preko 90.000 zaposlenih, 70 proizvodnih i razvojnih fabrika u svetu što joj donosi prodaju od par desetina milijardi dolara, čime se mali broj proizvođača bele tehnike može pohvaliti.

Majstori iz servis veš mašina Whirlpool kažu da sa ovim brendom nastaje i novo poglavlje pranja rublja, jer njihove inovativne tehnologije omogućavaju kvalitetno pranje svih vrsta tkanina. To su između ostalog prilagođeni programi za mešovito pranje, beli veš, pamuk, sintetiku, sportsku odeću, džins, vunu, jorgane i drugi osetljivi veš. Prilikom odabira uređaja za pranje pored funkcionalnosti iz Extem servisa veš mašina preporuka je da se kupuju energetski efikasni uređaji, jer uređaji za pranje odnose oko 10% ukupno utrošene struje, što nije nikako zanemarljivo.

Veš mašine koje su označene energetskom klasom A+++ potroše 30% manje struje od uređaja sa oznakom A klase. Pored potrošnje električne energije koja je izražena u kilovatima i koju možete videti u katalogu prilikom kupovine uređaja za pranje, možete videti i utrošak vode koji je izražen u litrima. Zato poslušajte majstore iz servis veš mašina Whirlpool, kako bi vaš uređaj za pranje dugo trajao i štedeo energente umesto vas.

Extem Beograd po najpovoljnijim cenama vrši servis mašina za sušenje veša

Servis ves masina Whirlpool

Ukoliko vam je potreban servis veš mašina Zanussi kontaktirajte Extem Beograd

POPRVKA VEŠ MAŠINA WHIRLPOOL

Za popravku veš mašina Whirlpool je najbolje obratiti se stručnim licima iz Extem servisa veš mašina Beograd, kako bi dijagnostikovali i otklonili kvar. Pojedine kvarove i greške određene veš mašine Whirlpool prikazuju na displeju. Otklanjanje pojedinih problema možete uraditi i samostalno, pre potraživanja pomoći servisa bele tehnike.

U slučaju da se uređaj za pranje ne pokreće, pre nego što pozovete servis veš mašina Whirlpool proverite da li je uređaj uključen u struju i da li ima električne energije u vašem domu, jer je moguće da je nestala struja ili iskočio neki osigurač.

Program za pranje se ne sprovodi? U ovoj situaciji pre nego što pomislite da je potrebna popravka veš mašine Whirlpool treba proveriti nekoliko stvari, a to su sledeće: Da li su vrata uređaja lepo zatvorena, da li je stisnuto dugme za paljenje/gašenje uređaja, da li je pritisnuto dugme za pokretanje ciklusa, da li je puštena voda na slavini, da li je možda aktiviran program odloženog pranja.

Uređaj za pranje ne prima vodu, a indikatori na displeju prikazuju slavinu. Još jedna situacija kad pomislite da je potrebna popravka veš mašine Whirlpool, a zapravo može biti banalni problem koji možete samostalno rešiti. Prvo proverite da li je otvorena slavina za vodu, ukoliko je voda puštene krenite dalje sa proverama. Proverite da li je crevo lepo priključeno i da li je možda negde savijeno pa nema dovoljan pritisak. Može se dogoditi i da u vašem stanu nema vode ili je pritisak vode slab i nedovoljan za normalan rad mašine za pranje, a može se dogoditi i da ste slučajno stisnuli dugme za pauzu.

Uređaj za pranje neprekidno ubacuje i izbacuje vodu. Razlog za ovaj problem može biti da crevo za odvod nije postavljeno na visini između 65 i 100cm od poda ili da je završetak odvonog creva potopljen u vodu. A može biti problem i sa sistemom za odvod u slučaju da nema odušnu cev. Ako stanujete na višim spratovima uzrok može biti i povratna sifonaža koja dovodi do toga da urežaj za pranje neprekidno dovodi i odvodi vodu, što se može rešiti postavkom zaštitnih ventila od povratne sifonaže. U slučaju da nije ništa od navedenog za popravku veš mašine Whirlpool obratite se Extem servisu veš mašina kako bi dijagnostikovali kvar.

Ako uređaj za pranje ne prima vodu, a displej prikazuje oznaku F9E1 moguće je da je došlo do zapušenja filtera i da je potrebno čišćenje filtera veš mašine. A pre nego što se obratite servisu veš mašina Whirlpool proverite i da li je odvodni kanal zagušen ili se možda odvodno crevo presavilo.

Kontaktirajte Extem ako vam je potreban servis veš mašina Bosch

Popravka Whirlpool ves masina

Extem Beograd radi servis veš mašina LG po veoma povoljnim cenama

Ukoliko uređaj za pranje stvara prevelike vibracije tokom centrifuge može biti nekoliko razloga. Jedan od njih je da je potrebno nivelisanje veš mašine. Ukoliko je uređaj nov i tek pušten u rad, mogući uzrok može biti da nisu uklonjeni transportni vijci prilikom montiranja veš mašine Whirlpool koji služe da se fiksira bubanj prilikom prenošenja uređaja ili selidbe. Ili uređaj nema dovoljno prostora sa bočnih strana od drugih elemenata ili pregradno zida.

Indikator na displeju prikazuje simbol alata i ispisuje grešku F1E1, F4...Pre nego što pozovete servis veš mašina Whirlpool, pokušajte sa isključivanjem uređaja sa napajanja električnom energijom. Uređaj držite isključen par minuta i ponovo uključite, ako se greška nije obrisala obratite se servisu bele tehnike.

Ovo su samo neki od primera koje samostalno možete rešiti. Ukoliko niste dovoljno stručni uvek je najbolje pozvati Extem servis veš mašina Beograd i naši majstori će u veoma kratkom roku stići do vas i otkloniti kvar. Najčešći tipovi kvarova kod svih uređaja za pranje su sledeći:

TEHNOLOGIJE VEŠ MAŠINA WHIRLPOOL

Kak kažu majstori iz servis veša mašina Whirlpool čistoća i svežina garderobe je na prvom mestu lestvice zadovoljnih korisnika ovog brenda. Neprijatni mirisi se najčešće stvaraju kad se garderoba ostavi u bubnju nakon pranja. Znajući to inženjeri kompanije Whirlpool su došli do revolucionarnog rešenja tehnologijom FreshCare+.

FreshCare+

Ovaj inovativni sistem čuva svežinu rublja i nakon pranja, kad rublje ostane u bubnju nakon pranja. Ustanovljeno je da će veš ostati mek i imati svežinu i do 6 sati nakon završenog ciklusa pranja. FreshCare+ program suptilno okreće u različitim smerovima veš i tako smenjujući paru u određenim vremenskim intervalima, što obezbeđuje cirkulaciju vazduha kroz tkaninu i sprečava stvaranje neprijatnog mirisa. Majstori iz servis veš mašina Whirlpool preporučuju da koristite ovaj program kad znate da nećete biti kući ili nećete imati vremena da raširite veš nakon pranja. FreshCare+ program možete aktivirati i za vreme pranja, kao i deaktivirati u bilo kom trenutku.

Hitno vam je potreban servis veš mašina Tesla, u rekordnom vremenu stižemo do vas!

Servis uređaja za pranje Whirlpool

Ukoliko vam zatreba servis sudomašina, pozovite Extem servis bele tehnike Beograd

6th Sense tehnologija

Ova tehnologija automatski detektuje količinu veša i u odnosu na količinu podešava najprilagodljivije metode za pranje, šta nama olakšava i smanjuje vreme za dodatnim podešavanjima. Majstori iz servis veš mašina Whirlpool kažu da se korišćenjem ove tehnoligije smanjuje i utrošak električne energije i vode koji se koriste u procesu pranja.

SoftMove

Ovaj sistem omogućuje bubnju specifično okretanje koje je prilagođeno zasebnim vrstama tkanina. Relativno okretanje za određene vrste programa, od uzimanja vode, preko centrifuge, daje neverovatan rezultat pranja. Kako kažu majstori iz servis veš mašina Whirlpool, SoftMove tehnologija ima 6 zasebno prilagodljivih zaokreta i rada za sve faze u toku pranja, davajući vrhunske rezultate. SoftMove omogućuje jedinstvene zaokrete, kako bi se odeća ravnomerno rasporedila, dobro upijala prašak i i ispirala.

Clean+

Ova funkcija pruža mogućnost adaptiranja programa pranja prema nivou nečistoća rublja i svakodnevnim potrebštinama. Postoji mogućnost biranja 3 stepena zaprljanosti kako bi se u potpunosti neutralisala prljavština na garderobi. Servis veš mašina Whirlpool preporučuje korišćenje sva tri novoa, a to su: brzo pranje, intezivno i svakodnevno. Clean+ podešava delotvornost sredstava za neutralisanje fleka i tako pomaže u njihovom ulanjanju čak i pri nižim temperaturama pranja.

Stain 15

Ova funkcija neutrališe tvrdokorne fleke poput blata, krvi, trave i ostalog na 15 stepeni. Ova funkcija hladnog pranja sa dužim tretmanom umakanja neutralizuje fleke organskog porekla.

Colours 15

Ova funkcija pere garderobu na 15 stepeni i tako na duži period štiti boje na odeći. Colours 15 kombinujući sa 6th Sense tehnologijomdobijamo neverovatne rezultate pranja poput onih na 40 stepeni, istovremeno uštedeti energiju. Svakako još jedna preporuka servisa veš mašina Whirlpool za korišćenje inovativnih rešenja poput programa Colours 15.

Steam refresh

Ova funkcija omogućava osvežavanje garderobe ne koristeći ciklus pranja. Dvadesetminutno stvaranje određene količine pare, koja prodire kroz tkaninu i tako neutrališe neprijatne mirise i izravnjava nabore na garderobi. Steam refresh ne koristi ni deterdžent već samo paru.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon