⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA MIRIJEVO

EXTEM SERVIS UREĐAJA ZA PRANJE MIRIJEVO


Kada dođe do kvara na uređaju za pranje i poterbna vam je hitna popravka, uvek možete da kontaktirate servis veš mašina Extem i naši majstori će u dogovorenom terminu izaći na teren i otkloniti problem na licu mesta. Bilo da vam je potreban servis veš mašina u Mirijevu ili nekom drugom delu grada, neko iz našeg stručnog tima će izaći na teren i na licu mesta uraditi dijagnostiku kako bi locirali problem i preuzeli dalje korake u otklanjanju kvara. Telefonska procena nije zahvalna, jer svaki pojedinačni kvar može da ima više uzroka, pa je zato cena popravke veš mašine najrealnija nakon konstatovanja kvara.

Svi uređaji za pranje su sprecifični na svoj način, servis veš Mašina Mirijevo na tržištu se susreće sa raznolikim modelima svih proizvođača koji su zastupljeni kod nas. Samo jedan brend može da ima desetine različitih serija koje se razlikuju po količini rublja koje mogu da operu, brzini centrifuge, nivou bučnosti koju stvara u procesu rada centrifuge, načinu punjenja koje može biti s prednje strane i odozgo, tehnološkim inovacijama koje su prilagođene korisniku, pametni uređaji kojim možete upravljati preko mobilnih aplikacija itd. Ako primetite bilo kakav problem u radu vašeg uređaja, možete kontaktirati Extem servis veš mašina, jer smo mi upoznati sa svim modelima, njihovim kvarovima i greškama koje se mogu javiti u toku ciklusa pranja.

Extem Beograd, povoljno vrši servis sudo mašina, kontaktirajte nas!

Servis ves masina mirijevo

Pozovite Extem, ako vam je potreban servis veš mašina Novi Beograd

Prilikom proizvodnje uređaja za pranje renomirane kompanije testiraju njihovu funkcionalnost do najsitnijih detalja pre nego što počnu serijsku proizvodnju. Ali i nakon velikog broja testiranja se mogu desiti propusti i fabričke greške zbog kojih ste prinuđeni na prinudni servis veš mašina. Raznorazna ispitivanja opterećenja, kvaliteta pranja, sigurnosti i operativnosti stotine komponenti od kojih su satavljeni uređaji za pranje nisu čvrst dokaz da je uređaj spreman za proizvodnju i puštanje na tržište prodaje. Servis veš mašina Mirijevo se susreo sa dosta propusta u izvedbi aparata različitih proizvođača. Veliko iskustvo u ovom poslu nam je pomoglo da se upoznamo sa brojnim modelima i njihovim prednostima i manama.

Ako vam je potreban servis veš mašina, prilikom kontaktiranja servisera pored opisa kvara, uvek navedite model sa kojim imate problem, jer mnogi majstor iz iskustva mogu naslutiti koji je mogući problem, pa vam reći nešto više o obimu kvara, ali je najpreciznije uraditi dijagnostiku kako bi bili 100% sigurni. Naši majstori iz servis veš mašina Mirijevo izlaze na teren kako bi urdili preciznu dijagnostiku i otklonili postojeći problem.

POPRAVKA VEŠ MAŠINA MIRIJEVO

Kao što smo rekli svaki uređaj za pranje je specifičan za sebe, isti modeli mogu imati često slične kvarove koji mogu biti uzrok nekvalitetne izvdbe proizvođača. Pa tako često naši majstori za popravku veš mašina Mirijevo imaju pozive za istu seriju nekog brenda gde je potrebna zamena ležaja ili zamena grejača na veš mašini dok kod drugih brendova u određenoj seriji se susrećemo više sa potrebom zamene kondezatora ili zamene elektroventila, kod trećih je češće potrebnija zamena amortizera ili zamena programatora i tako dolazimo do saznanja koji modeli imaju određene mane među koje može i da se doda pored gore pomenutih zamena pumpe za vodu ili zamena tunel gume za šta se uvek možete obratiti Extem servisu veš mašina Beograd.

Hitno vam je potreban servis veš mašina u Žarkovu, dolazimo u najkraćem roku!

Popravka masina za pranje mirijevo

Extem Beograd vrši servis veš mašina u Zemunu po najpovoljnijim cenama

Do određenih kvarova dolazi i usled neadekvatne upotrebe, pa je preporuka servisa veš mašina Mirijevo da se uvek pre prvog pranja prilikom kupovine novog uređaja detaljno pročita uputstvo dobijeno od proizvođača koje je od velike koristi s obzirom da našim greškama prilikom rukovanja možemo izazvati određene kvarove, ali i iz bezbednosnih razloga sa kojima mnogi korisnici nisu upoznati. Kada dođe do kvara na uređaju za pranje uvek je bolje da se popravka veš mašine uradi pravovremeno kako ne bi došlo do većeg problema od trenutnog koji imamo, što može biti i dosta skuplje, ako se ne otkloni u početnom stanju.

Koji god kvar da je u pitanju ne morate brinuti, jer naši majstori za servis veš mašina Mirijevo rešavaju gotovo sve vrste problema koji god da je uređaj u pitanju. Većinu kvarova otklanjamo na licu mesta, dok za neke specifične i dugotrajnije popravke veša mašina, uređaj moramo odneti u našu radionicu kako bi se otklonio kvar.

Ako vam se događa da:

Ili bilo koji drugi problem Extem servis bele tehnike Beograd vam stoji na raspolaganju. Pored toga što vam pravovremeno otklanjanje problema na uređaju za pranje štedi novac, doprinosi i kvalitetnijem pranju, jer čim jedan element ne funkcioniše ispravno dolazi do oscilacija u radu što može prouzrokovati i loše opran veš. A naravno da je svrha naših uređaja za pranje da imamo čisto i sveže rublje, koje će odisati lepim mirisom.

Ukoliko vam se dogodi da ste uradili celu pripremu za uobičajeno pranje veša, dakle napunili bubanj prljavim rubljem, sipali deterdžent u dozer, podesili program kojim želite da perete, ali nakon aktiviranja primećujete da se bubanj ne okreće. Znači da je vreme da pozovete servis veš mašina Mirijevo kako bi se na vreme otklonio kvar. Ovaj problem može imati potencijalno više uzroka, pa je potrebno da majstor za veš mašine ispita sve mogućnosti kako bi locirali problem.

Ukoliko vam je potreban servis veš mašina na Čukarici, kontaktirajte Extem Beograd

majstor za ves masine mirijevo

Popravka veš mašina , po veoma povoljnim cenama, Extem Beograd!

MAJSTOR ZA VEŠ MAŠINE MIRIJEVO

Napretkom tehnologije uređaji za pranje su postali ekonomičniji, pametniji i prilagodljiviji korisnicima, sve te inovacione tehnologije nam olakšavaju svakodnevnu upotrebu i bolju organizaciju vremena. Majstori za veš mašine Mirijevo se susreću sa zaista sjajnim inovacijama koje su ranije bile nezamislive, a sada ih renomirane kompanije implementiraju u svoje aparate kako bi krajnji korisnik bio zadovoljan njihovom upoterbom, jer savremen način života se dosta promenio i zahteva nove ideje.

Današnji majstori za veš mašine pored mehaničih delova, moraju dosta dobro poznavati elektroniku. Naš servis veš mašina Mirijevo redovno vrši obuke svojih zaposlenih kako bi bili u koraku sa vremenom i novim inovativnim rešenjima koji su implementirani u uređaje novijih generacija. Extem majstori za veš mašine jako dobro poznaju sve brendove poput: Beko, Gorenje, Miele, Ariston, Candy, Indesit, LG, Bosh, Samsung, Simens, Fox, Vox, AEG, Tesla, Whirlpool, Zanussi, Hisense, Electrolux, Haier i druge koji su zastpljeni na domaćem tržištu.

Servis veš mašina Mirijevo radi 7 dana u nedelji i dolazimo kod vas u zakazano vreme, pokrivamo celu teritoriju Beograda i okolnih opština. Možete nas kontaktirati pozivom, putem emaila, preko vibera ili google maps poruka i zakazati termin dolaska majstora za veš mašine. Originalne rezervne delove nabavljamo preko naših dugogodišnjih saradnika i dobavljača, a na vama je samo da pozovete i zakažete popravku veš mašine. Veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga nas obavezuje da nastavimo istim putem koji smo temeljno gradili godinama unazad. Posebne pogodnosti nudimo našim najstarijim sugrađanima, studentima, višečlanim porodicama, samohranim roditeljima, deci bez roditelja i invalidima što možete videti na našoj stranici akcija i popusta. Extem servis bele tehnike je uvek tu za vas, pozovite nas da se upoznamo, sarađujemo i postanemo prijatelji.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon