⛟ TERENSKA SLUŽBA

🏙 TERITORIJA BEOGRADA

office@servisvesmasine.rs

🕛08-22

DOLAZIMO PO POZIVU

065-85-00-750

011-85-00-745

SERVIS VEŠ MAŠINA PANČEVO

EXTEM SERVIS UREĐAJA ZA PRANJE PANČEVO


Uređaji za pranje su svakako jedan od najbitnijih aparata bele tehnike u našem domu, jer nam održavaju garderobu i druge predmete higijenski čistim i mirišljavim, pa nam je zato njihova funkcionalnost jako bitna, ali je neminovno da dođe do njihovog kvara, nakon određenog perioda upotrebe. Zato je najbolje da imate pouzdan servis veš mašina, koji može brzo otkloniti kvar, kako bi mogli nesmetano da koristite uređaj. Naš servis veš mašina Pančevo dugi niz godina se uspešno bavim ovim poslom i susreli smo se sa raznim učestalim kvarovima uređaja za pranje različitih modela i brendova koje smo rutinski otklonili, a korisnici naših usluga su zadovoljni našim radom i ponovo nas angažuju u slučaju novih problema.

Prilikom servisa veš mašina, svakom kvaru pristupamo profesionalno i posvećeno, obavljajući prvo dijagnostiku, kako bismo bili sigurni u problematiku vašeg uređaja za pranje. Naši majstori za servis veš mašina Pančevo su iskusni i spremni da otklone bilo koju vrstu kvara, uvek su tu da vam pomognu i daju savet kako biste pravilno koristili i produžili vek vašeg uređaja za pranje, jer pravilna upotreba i održavanje su ključ za dugovečnost.

Ukoliko vam je potreban servis Miele veš mašina, kontaktirajte Extem

servis-ves-masina-pancevo

Extem vrši servis veš mašina Samsung , po veoma povoljnim cenama

Ukoliko imate bilo kakav problem sa uređajem za pranje, ne ustručavajte se, pozovite nas odmah, a majstori za servis veš mašina Pančevo će u što kraćem vremenskom periodu izaći na teren kako bi otklonili kvar. Extem servis veš mašina pokriva celu teritoriju grada Pančeva i možete nas kontaktirati sedam dana u nedelji kako bismo dogovorili i zakazali izlazak na teren. Većina kvarova se može obaviti na licu mesta, na vašoj kućnoj adresi, dok se za pojednine popravke uređaj mora odneti u servis.

DIJAGNOSTIKOVANJE KVARA NA VEŠ MAŠINI

Kada se suočimo sa kvarom na našem uređaju za pranje, pravilna dijagnostika postaje ključna kako bismo efikasno rešili problem. Kada se vaš uređaj za pranje počne ponašati neuobičajeno ili prestane da radi, prva reakcija je često panika. Međutim, važno je ostati smiren i sistematski pristupiti dijagnostici kvara. Pre nego što pozovemo servis bele tehnike, pokušajte da indentifikujete mogući problem, jer određeni zastoji se mogu samostalno rešiti.

1. Provera osnovnih parametra

Savet servisa veš mašina Pančevo je da najpre pažljivo posmatrajte rad vašeg uređaja za pranje tokom ciklusa pranja. Pokušajte da identifikujete tačno kada i kako se problem javlja problem. Da li se uređaj ne pokreće uopšte, ima problema sa punjenjem vodom, ne izbacuje vodu ili pravilno ne vrši centrifugu? Pravilno opažanje može vam pružiti ključne informacije o prirodi problema. Da li je uređaj ispravno priključen na struju i vodu? Da li su vrata uređaja zatvorena i zaključana kako treba? Ponekad, problem može biti tako jednostavan kao što je loše postavljen utikač ili nepravilno zatvorena vrata.

2. Provera filtera i creva

Za mnoge probleme, začepljeni filteri ili cevi mogu biti krivci. Otvorite vrata i pažljivo proverite filtere za prljavštinu, sitne čestice ili strane predmete. Takođe, proverite da li su creva za dovod i odvod vode čista i nisu začepljena. Često, problemi sa vodom mogu biti uzrokovani ovim jednostavnim problemima. Ako niste sigrni ili dovoljno kompetentni da otklonite navedene nedostatke kontaktirajte servis veš mašina Pančevo.

3. Analiza zvukova i vibracija

Ako primetite neobične zvuke ili jake vibracije tokom rada uređaja, to može ukazivati na probleme sa ležajevima, amortizerima ili drugim mehaničkim komponentama. Pokušajte da identifikujete izvor zvuka i kada se tačno javlja. Ako imate problem sa ležajevima ili amortizerima, moraćete da pozovete servis veš mašina Pančevo, kako bi stručni majstori utvrdili i rešili problem.

4. Greške na ekranu veš mašine

Moderni uređaji za pranje često imaju digitalne ekrane sa porukama o greškama. Ako vidite bilo kakvu grešku na ekranu, zabeležite je i potražite informacije u uputstvu za uređaj. Ove greške često pružaju ključne informacije o prirodi problema. Ukoliko greške zahtevaju intervenciju stručnjaka, pozovite naš servis veš mašina Pančevo.

Extem, povoljno vrši servis mašina za sušenje veša, kontaktirajte nas!

popravka-ves-masina-pancevo

Pozovite Extem, ako vam je potreban servis veš mašina Vox

POPRAVKA VEŠ MAŠINA PANČEVO

Iako su veš mašine često pouzdani aparati, mogu se suočiti sa raznim problemima tokom svog životnog veka. Kako kažu majstori za servis veš mašina Pančevo poznavanje ovih problema može vam pomoći da brzo reagujete ili, još bolje, da ih sprečite redovnim održavanjem. Evo nekih od najčešćih problema sa uređajima za pranje:

1. Veš mašina ne radi

Ako vaš uređaj za pranje ne pokazuje nikakve znake života, moguće je da postoji problem sa napajanjem ili električnim komponentama. Proverite da li je utikač priključen i da li ima struje u utičnici pre nego što pozovete majstore za veš mašine.

2. Veš mašina ne prima vodu

Ako veš mašina ne prima vodu ili to radi veoma sporo, to može biti uzrokovano začepljenim crevima ili problemima sa ventilima za vodu. Takođe, senzor nivoa vode može biti oštećen. Svakako se trebate obratiti našim Extem stručnjacima za popravke veš mašina Pančevo.

3. Veš mašina ne izbacuje vodu

Ako veš mašina zadržava vodu nakon pranja ili je ne izbacuje potpuno, to može ukazivati na problem sa pumpom za izbacivanje vode ili začepljenim crevima. Ukoliko imate problem sa pumpom za vodu pozovite servis veš mašina Pančevo kako bi majstori za veš mašine popravili ili zamenili pumpu za vodu.

4. Problemi sa centrifugom

Nepropisno centrifugiranje može uzrokovati neprijatne vibracije, buku ili čak oštećenje uređaja. Ovi problemi mogu biti posledica neravnoteže veša u bubnju ili problema sa amortizerima. Dijagnostikovanje ovog problema će najbolje uraditi majstori za servis veš mašina Pančevo.

5. Problemi sa elektronikom

Savremeni uređaji za pranje često sadrže složene elektronske komponente. Problemi sa elektronikom mogu se manifestovati kao neispravni programi, greške na ekranu ili nedostatak reakcije na komande. Za ovakve popravke veš mašina je najbolje obratiti se iskusnim serviserima za veš mašine Pančevo, koji znaju da lociraju i reše problem.

Mi vršimo gotovo sve popravke veš mašina u Pančevu, kao što su:

Hitno vam je potreban servis veš mašina u Mirijevu, dolazimo u najkraćem roku!

majstor-za-ves-masine-pancevo

Extem vrši servis veš mašina LG po najpovoljnijim cenama

VAŽNOST REDOVNOG ODRŽAVANJA VEŠ MAŠINA

Uređaji za pranje nam omogućavaju da brzo i efikasno operemo svoju odeću, čime štedimo vreme i trud. Međutim, često zaboravljamo da i oni zahtevaju određenu negu kako bi ostali u optimalnom stanju rada. Kako kažu u servisu veš mašina Pančevo redovno održavanje je ključno kako biste produžili životni vek uređaja za pranje i izbegli skupe popravke ili zamene uređaja.

Neki od glavnih razloga za redovno održavanje veš mašina uključuju:

1. Produženje životnog veka

Redovnim održavanjem, kao što su čišćenje filtera i creva, podmazivanje pokretnih delova i provera elektronskih komponenti, možete produžiti radni vek vašeg uređaja za pranje i ređu potrebu za popravke veš mašina. Ovo znači da ćete duže moći da koristite svoj aparat pre nego što budete morali da razmišljate o zameni.

2. Bolja efikasnost:

Čišćenjem i održavanjem veš mašine, obezbedićete da ona radi sa maksimalnom efikasnošću. To znači manju potrošnju električne energije i vode, što će se odraziti na niže račune za struju i vodu.

3. Smanjenje rizika od kvarova

Redovno održavanje majstora za servis veš mašina Pančevo takođe pomaže u otkrivanju potencijalnih problema pre nego što postanu ozbiljni kvarovi. Na taj način, možete sprečiti neočekivane prekide u radu vašeg uređaja za pranje i uštedeti novac na skupim popravkama.

4. Bolji rezultati pranja

Čista veš mašina će bolje prati vašu odeću. Morate znati kako očistiti veš mašinu, jer pravilno održavanje odstranjuje naslage prljavštine i deterdženta koje se nakupljaju tokom vremena i mogu uticati na kvalitet pranja.

5. Zaštita od buđi i neprijatnih mirisa

Nekontrolisana vlaga unutar uređaja za pranje može dovesti do razvoja buđi i neprijatnih mirisa. Redovno održavanje, uključujući i čišćenje unutrašnjosti, pomaže u sprečavanju ovih problema.

SERVIS I POPRAVKA


extem-logo

Slobodno nas kontaktirajte

065-85-00-750

011-85-00-745

phone-icon
email-icon
viber-icon
top-up-icon